Slágergyanús! Tegnap este debütált Schweitzer Dóri első saját dala.

Hirdetés

Angol nyelven, a dance stílusában íródott a The Vocie – Magyarország Hangja tehetségkutató műsor egykori versenyzője, Schweitzer Dóri első száma!

Hirdetés

A szövegben Viski Tamás mellett Dóri is közreműködött, a zenét Váradi Tamás szerezte, a hangszerelés pedig szintén Viski Tamásnak köszönhető. A fülbemászó nótát hamarosan hallhatjátok a klubokban, rádiókban, egyelőre azonban a legnagyobb videómegosztó portálon pörgethetitek a szerzeményt.

Hirdetés

Hogyan, mikor találkoztál a két Tamással?
A tehetségkutatós videóim alapján talált rám Viski Tomi és Váradi Tomi. Ők már sok-sok esztendeje zenélnek együtt, például Ákos nagy remix-versenyét is megnyerték 2007-ben.

Hogy érezted magad velük a közös munka során?
A közös munkát olyannyira élveztem velük, hogy már neki is álltunk a következő dalnak. Erről azonban egyelőre nem árulhatok el részleteket!

Kiknek ajánlja Shcweitzer Dóri ezt a dalt?
A klubok járóknak, a dance műfajt kedvelőknek. A Summer Night hangulata a nyarat, a nyári szerelmet, egy hirtelen jött érzést sugall, amelyeknek engednünk kell. Aki tudja, hogy miről beszélek… Nos, nekik szól a dal elsősorban. Persze szerettünk volna valami olyat alkotni, ami akár azoknak is tetszhet , akiknek valójában nem stílusa ez a műfaj!

Mondd el a véleményed

Több, mint 12 órája várták tömegek a kórház előtt a nagy bejelentést.

Szabó Mariann: Mindenkinek ajánlom, aki szereti a laza nyári baráti összejöveteleket és a jó zenét!