Sok szerencsét sorsjegy – infok itt!

Sok szerencsét sorsjegy – infok itt!

 Játékinformációk – Sok szerencsét!

Ár: 1 000 Ft
Főnyeremény: 50 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. december 30.
Nyerési esély: 1: 3,16
Kibocsátott darabszám:  3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen 6 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után aranyhal szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok között. Minden „ÖN SZIMBÓLUMAI” szimbólumhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok valamelyike megegyezik az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti szimbólumok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó NYEREMÉNY felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az M, Á, Z, L és I betűk mindegyikét kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A hatodik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a kaparófelület alatt az első játékban nem talál aranyhal szimbólumot, a második játékban nem talál egy sorban 2 azonos számot, a harmadik játékban nem talál 3 egyforma szimbólumot, a negyedik játékban a „SZERENCSESZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok egyike sem egyezik meg az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező által fedett szimbólumok közül bármelyikkel, az ötödik játékban nem találja meg az M, Á, Z, L és I betűk mindegyikét, a hatodik játékban nem talál 3 azonos összeget.

The post Sok szerencsét sorsjegy – infok itt! appeared first on Kvízmester.com.

Mondd el a véleményed

Integritás szó jelentése – Mutatjuk, hogy mit is jelent!

Szilveszteri jókívánságok 2021 – mutatjuk a népszerű köszöntőket!