Someone Like Him? Adele titokzatos “múzsája” egy londoni macsó?

Hirdetés

 
 Nem csupán a férfi előadóknak, de a hölgyeknek is lehet múzsája, jó vagy rossz értelemben. Adele esetében a csalódások megihletője egy férfiú, akinek személye máig titokzatos.

Hirdetés

Hirdetés

  A hatszoros Grammy díj tulajdonos énekesnő két lemezét nem egy férfi iránti szerelme illetve csalódása ihlette, hanem két különböző személy, akik közül az egyik, a legutolsó korong “múzsája” sokak szerint nem lehet más, mint egy London környéki macsó, színész-énekes, névszerint Slinky Sunbeam. A shaggy frizurájú srácért döglenek az angol lányok, Adele fejét is elcsavarta a pletykák szerint, majd egy modellért hagyta el, ami mély nyomokat hagyott a ‘Rollin In The Deep’ előadójában.

Sokan azonban nem látják az összefüggést az aljas csábító és Adele dalai között, ugyanis az énekesnő által elhintett információk alapján egy idősebb és már házas férfiről szól pl. a ‘Someone Like You’ című ballada, ám ez a leírás nem illik rá slinky boy-ra.

  A hölgyemény híres exének valódi kiléte lehet hasonlóan titokzatos homályba vész majd, mint mondjuk Mona Lisa identitása, egy dolog azonban biztos, hogy nem véletlenül lépett be, majd ki az énekes pacsirta életébe és életéből, hiszen nélküle nem lenne volt barátnője a világ egyik legmehatározóbb dalszerzője napjainkban.

2012.02.14
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Divatikon Valentin napi különkiadás

Újra együtt a sztárpár!