SPAR ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Hirdetés

SPAR ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

A SPAR egy hollandiai székhelyű nemzetközi élelmiszer-üzletlánc, amely Európában, Ausztráliában, Afrikában és Ázsiában, ezen földrészek 48 országában, köztük Magyarországon is, mintegy 12 300 üzletet üzemeltet. Ezzel az értékkel a világ legnagyobb élelmiszer-kereskedő láncainak sorába tartozik. Az anyavállalat székhelye Amszterdamban, a magyarországi leányvállalat székhelye Bicskén található.

A SPAR vezérgondolata: „Kölcsönös együttműködéssel mindenki nyer”. A holland jelmondat (Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig) szavainak kezdőbetűi a DE SPAR betűszót adják ki, ami hollandul fenyőt jelent. Ezért választotta a SPAR logójának a fenyőt, amely az évek során együtt változott a vállalatcsoporttal.

Hirdetés

A SPAR-t Adriaan van Well kereskedő alapította a hollandiai Zoetermeerben 1932-ben. A cég a kezdetekben önálló nagy- és kiskereskedők kereskedelmi láncba szerveződött szabad társulása volt. Napjainkban a SPAR a világ egyik legnagyobb franchise kereskedelmi lánca, ugyanazon a néven és egységes logóval, de nem multinacionális alapon tevékenykedik.

SPAR ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség!

Ez a cikk SPAR ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Hogy írjuk helyesen tedd ki – Íme a válasz!

Panyolafeszt 2022 – Íme a fesztivál részletei!