Sportos hétköznapok DJ Dominique-kal!

Hirdetés

 

A múlt héten két iskolában is különleges sportnapot tartottak sztárokkal, melyeknek házigazdája DJ Dominique volt. A két rendezvényen sztársportolók, zenészek és közéleti személyiségek mozogtak együtt a tanulókkal. Többek között részt vett az eseményen, Szávay Ági, Dávid Kornél, Szekeres Pál, Mészöly Géza, Gyurcsik Tibi, az MDC és Patai Anna is.

sportos csütörtök10v

Hirdetés

sportos csütörtök4v

DJ Dominique-nak a zene mellett a sport a másik szenvedélye, így mindig is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több embert rávegyen a mozgásra. A múlt héten két iskolában is sportnapot tartottak, ahol teniszeztek, kosárlabdáztak és fociztak a gyerekek. A pénteki eseményen a tanulók mellett speciális olimpikon gyerekekkel teniszezett Szávay Ági, majd kerekesszékes kosárlabdáztak Szekeres Pállal. Természetesen a kedvenc hazai sportág, a foci sem maradhatott ki, igazi legendákkal játszhattak együtt a gyerekek. A focipályára olyan kiválóságok léptek, mint Mészöly Géza, Sallai Sándor és a KISE (Kőbányai Ifjúsági Sport Egyesület) játékosai és edzői.

sportos csütörtök8v

„Nagyon örülök, hogy létrejött ez a két esemény, mivel szerintem a mozgás elengedhetetlen része az egészséges életnek. Az iskoláskori sport nagyon fontos, mert csapatjátékra, türelemre és fair play-re tanítja a gyerekeket. Nagy megtiszteltetés volt, hogy igazi sportlegendák vettek részt a két rendezvényen. Ez nemcsak a srácoknak, hanem nekem is nagyon nagy élményt nyújtott! Dávid Kornéllal, Mészöly Gézával egy pályán játszani felejthetetlen pillanat volt! Remélem még sok ilyen rendezvényünk lesz!” mesélte DJ Dominique

Mondd el a véleményed

Ekkora állatokat még nem láttál

VIVA COMET 2014: íme a jelöltek