Szabó Zsófi lesz a Story extra műsorvezetője

Hirdetés

Szabó Zsófi, 27 éves. Énekesnő, színésznő, frissen eljegyzett menyasszony és az RTL Klub vadonatúj műsorának a házigazdája. Zsófi hamarosan mindent elmond, amit a januárban induló sztárműsoráról tudnunk kell. Megújult külsővel érkezett meg tavaly szeptemberben az RTL Klub székházába és az ország álomnőjének is megválasztott Zsófi alig várta az új közeg kihívásait.

2014 októberében aztán 9 másik celebbel együtt ő is útra kelt az afrikai dzsungelbe. Majd hazatérése után egyből be is dobták a mélyvízbe és az X Faktor élő showját vezette Istenes Bence oldalán, aztán az After X állandó műsorvezetője lett.

Hirdetés

Hirdetés

Idén pedig Sebestyén Balázs visszatérő vendége volt a Gyertek át szombat este című műsorban.

Az új műsor címe: Story Extra, amely minden hétköznap a Híradó előtt 17.30-kor kezdődik majd. Zsófi pedig nemcsak a műsorvezetője lesz, a készítésből is kiveszi majd a részét. Egy mindennap jelentkező, ízig-vérig Szabó Zsófis formátumot ígér, ahol a hírességek csillogó élete lesz a főszerepben. És mivel Zsófi a bulvár magazinok gyakori szereplője, ezért a sztárok világában már nagyon otthonosan mozog.

Épp egy életmód magazin címlapjára fotózzák a fiatal műsorvezetőt, hiszen az elmúlt hónapokat a testi, lelki feltöltődésnek szentelte és büszke arra, hogy nem csak karcsúbb, de sokkal kiegyensúlyozottabb is lett.

Karácsonykor élete egyik legnagyobb meglepetése érte, párja ugyanis megkérte a kezét, amiről nem sokára itt a Fókuszban mesél nekünk, így januártól 11-től már újdonsült menyasszonyként láthatjuk mindennap a képernyőn.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Zorán duplázik a Budapest Kongresszusi Központban – jegyek itt

Zorán koncertek – időpontok, helyszínek