Szabyest 24 órás házasságot kötött rajongójával

Hirdetés

Megvan a VIVA PUSH április felfedezettje

Áprilisban a tinik egyik legnagyobb kedvencének számító Szabyest lett a VIVA PUSH felfedezettje. A fiatal előadó legújabb, „Holnaptól” című dalával nyerte el a támogatást, ezzel olyan népszerű hazai előadók nyomába lépve, mint Király Viktor, Radics Gigi vagy a Wellhello.

szabyest_vivapush3

A VIVA PUSH tavaly szeptemberben indult az MTV hasonló nevű kezdeményezésének mintájára, célja, hogy elsősorban helyi feltörekvő előadókat ismertessen meg szélesebb közönséggel, többek között speciális tartalmak, emelt számú klipjátszás és online felületeken való részvétel segítségével. Adam Ajkay, Radics Gigi és Mujahid Zoli után Szabyest lett a fiatalok legnézettebb zenetévéjének aktuális felkaroltja.

Hirdetés

Szabyest 2010-ben kezdte pályafutását, azóta egymás után adja ki tinik számára szóló sikerdalait. „A „Kártyavár” a gyerekkori álmokról szólt, a „Veled forog a világ” a barátaimmal közös élményeimet dolgozta fel, a „Holnaptól” ugyanakkor már egy komolyabb alkotás. „Vannak olyan rossz élmények, amelyek újra és újra keserűséget hoznak az életünkbe, mint egy szakítás emléke vagy egy elszalasztott lehetőség – erről szól a dal” – mondta Szabyest, aki a felvételhez készült klipről is mesélt. „A videót a Balatonon készítettük, a történet és a szereplők az utolsó pillanatig változtak. A főszereplő srác a forgatás napján elaludt, így a legjobb barátom ugrott be helyette – a végeredmény azonban így is rendkívül ütős lett.”

szabyest_vivapush5

Az elkészült klip végül Valentin-napon debütált egy különleges fellépéssel, amelynek során Szabyest 24 órás házasságot kötött egy rajongójával. „Mivel a klip Valentin-napon jelent meg, mindenképpen szerettük volna egy romantikus gesztussal emlékezetessé tenni a bemutatóját: kiválasztottam egy lányt az első sorból, akivel poénból egy álruhás pap által szentesített, 24 órára szóló házasságot kötöttem. Sokan úgy látták, hogy a frigyet csókkal erősítettük meg, a valóságban azonban csak egy puszi csattant el közöttünk” – árulta el az énekes, aki nagy örömmel fogadta a hírt, miszerint áprilisban ő lett a fiatalok kedvenc zenecsatornájának felfedezettje.

Nagyon örülök a VIVA-tól kapott lehetőségnek, jól esik, hogy elismerik a munkánkat, és örülök, hogy a PUSH-nak köszönhetően még többen ismerhetnek meg. Rengeteg tervem van a jövőre nézve, nyárra készül el a következő dalom, amelyben egy teljesen új oldalamat mutatom majd meg. Alapvetően az akusztikus zenélés híve vagyok, ezért mostanában ebbe az irányba kacsintgatok.” – mesélte a fiatal előadó, aki azt is elárulta, az új felvételnek a tervek szerint angol és egy magyar változata is lesz. A nyári hangulatú dal egy videoblog keretein belül debütál majd, a megjelenése után pedig Szabyest országos turnéra indul.

A VIVA PUSH óriási lökést adhat a feltörekvő előadóknak, és színvonalas, friss slágereket ismertet meg a szélesebb közönséggel. 2015 áprilisában a zenetévé Szabyestnek szavazott bizalmat.

Mondd el a véleményed

Gáspár Laci kisfiával együtt megy locsolkodni

Varga Norbi