Szandrapipőke és hercege

Hirdetés

Szandrapipőke és hercege

 szandratomi (11).jpg

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy magyar énekesnő, aki fellépés előtt, alatt és után is várta a hercegét fehér lovon. A tavaszi napsugár varázsolt neki egy gyönyörű herceget, akivel vígan, de szerényen éldegélnek még nagy szerelemben. Idén mutatta be a VARÁZSLATOS Klajkó Szandra énekesnő a zene.hu-n a legújabb klipjét. Ő az az előadóművész, aki már minden zenei és táncosi előadásmóddal kipróbálta énekesi tehetségét, de a pop műfaj ragadta el a kis szívét. Az egykori Ultrapop együttes énekesnőjének, Klajkó Szandrának megjelent az első szóló klipje, amely egyben a saját szerzeménye is. A történet egy igazi modern Szandrapipőke love story. Megjelent élete első mesés fotóriportja, amit a Divatikon.hu oldalon tesz közzé premierben.

szandratomi (18).jpg

–  A Klajkó Szandra – Piszkos tánc (2015.) klip hogy készült és ki a dalszerző, hogy álmodtad meg milyen érzelmi töltetben?

– Megkaptam az alapot P-Bone-tól és elindult bennem egy furcsa érzés. Abban a pillanatban megszületett a szöveg és a dallam. Már akkor előttem volt a videoklip. Ez a klip forgatása előtt fél évvel történt. Szerettem volna, ha ezzel a romantikus történettel kicsit mesevilágba repíthetem a nézőket. Persze én is nagyon élveztem a forgatást. Egy kedves barátom Góz Ricsi volt aznapra a bérelt Rómeóm. Ezúton is köszönöm neki. A mese klipet pedig a Fehér Holló Teaházban, azaz a TeArt Művészeti Központban forgattuk Hőna Dáviddal.

Hirdetés

szandratomi (16).jpg

– Mi volt a klippel a mondanivalód és érzed-e hogy átjött?

– A mondanivalóm, nem tudatosan, de egy üzenet volt a HERCEGEM-nek, ha látja, hallja akkor jelentkezzen. Csodás élmény és végre lehettem HERCEGNŐ.

szandratomi (6).jpg

Hallgatható és látható a link rákattintásával az új klip!

Klajkó Szandra – Piszkos tánc (2015.)

https://www.youtube.com/watch?v=NFKWXRrCuVE

– A klipből kiderül, hogy vártad eljöjjön életed szerelme boldogsága, aki minden percedet gyémánttá varázsolja. Mi kell ahhoz, hogy észrevegye egy fiú, aki megtetszik neked hogy szükséged van rá , milyen finom lépéssel mozzanattal közelítesz felé? Adj 10 tippet a lányoknak mik az álom férfi megközelítési módok, amiket még elbír az etikett szabályzat?

– Fontos, hogy tudd, milyen Herceget szeretnél.

Aztán álmodozz róla.

Képzeld el, hogy együtt vagytok.

Várj türelmesen.

Csak figyelj.

Apró jeleket küldj felé.

Ne legyél rámenős.

Légy határozott.

Szeresd magad.

Hidd el, hogy Te is Hercegnő vagy.

szandratomi (2).jpg

– Egy éve ilyenkor még nem volt csak szavak nélküli szerelem. Idén rád talált a herceged meséld el a Divatikon olvasóinak milyen volt a te love storyd?

– Csodás történet a mienk. Azóta ismét hiszek a csodákban. Képzeld el, éled az életed már elég régen egyedül. Aztán egyik nap arra ébredsz, hogy egy csodás dalt énekel valaki a házban. Fülelsz…tudni szeretnéd mi az, mert simogatja a lelked. Megtalálod…..hallgatod…aztán amerre mész ott megszólal. Jogosan gondolod, hogy neked szól. Aztán egy kósza hirtelen döntés egy varázs jeggyel a nézőtérre ültet. Teljesen egyedül. Senki sem érti talán te sem, hogy mit keresel ott csak érezted, hogy menned kell. Aztán felcsendül a dal….ami hetek óta neked szól…eközben megpillantasz egy idegent….aki énekli…és az első kérdése a lelkednek , hogy ki vagy te? Pontosan ez! Ùgy érzed, valami történt, de haza mész és élsz tovább, mint annak előtte…legalábbis azt gondolod. Ezután a dal nem hagy el csak jön és már nem csak a dal, de az Ismeretlen Ismerős arc is társul hozzá….olyan helyekre vezetnek, ahol ott van….de csak érzed..vagy csak látod….és érzed ,hogy várnod kell….tulajdonképpen azt sem tudod mire. Egyre többen mondják véletlenek sorozata…de te egyre kìváncsibb vagy. Annak reményében, hogy ráébredsz mi dolgod az Ismeretlen Ismerőssel…..egyre több helyre mész…hátha amint találkoztok, megszűnik ez az érzékelés. Mindig éppen, hogy nem. Aztán feladod. Talán kicsit mérges is vagy. Minden éjjel-nappal egy ismeretlen ismerőssel kelsz-fekszel. Megunod. Azt mondod elég. Aztán el kezd veled a földi valóságban is kommunikálni. Nevetsz. Ez biztos egy tréfa. Aztán a jelek…dalok…érzések…közelednek. Csak nevetsz…már magadon. Azt gondolod, a látott képek legyenek valóságok, ne csak álmok. Eljön a tavaszi este….annyira izgatott vagy, hogy a szìved a torkodban dobog. .aztán egyszer csak ott van….teljes valójában elötted…..és játszod, hogy laza vagy….mikőzben öröm táncot jár a lelked. Ezután már szavak nélkül beszélgettek….mintha mindig is ismerős lett volna az idegen. Ebben a pillanatban elkezdődik a földi varázslat….amely csoda egyetlen és égben ìrt. Onnantól elkezdesz hinni ismét…a csodákban….magadban…és benne….aztán csak azon kapod magad, hogy a mostban vagy ismét, azon a nézőtéren, ahol hónapokkal ezelőtt és az ismerős már nem idegen, hanem a SZERELMED! Mert hinni a mesékben és az álmokban érdemes!!! Vannak Hercegek és Hercegnők. Kell néha egy varázstők és egy Tündérkeresztanyu….de ha hisznek benne, akkor megérdemlik a mesét és a szép Happy End-et!

szandratomi (4).jpg

– Kacsingatsz színházi társulat felé is mi az álom szerep, amire vársz?

– Meghagyom Tominak a színház szerelmet. Maradok a pop daloknál, Lélek Lazításnál, illetve a koreográfusi dolgaimnál. Imádok színészeket tanítani színpadi testtudatra, de nem lennék színész, nem érzem, hogy ez lenne az utam.

szandratomi (5).jpg

– Hogy tudod az életedben az éneklést, a táncot és a szerelmet összeegyeztetni? Tippeket kérünk, hogy az időhiányos művész hogy oldja meg!

– Lehetséges! Van, hogy csak késő este van időnk, együtt lenni, de megoldjuk. Szeretem a rendszert, ezért úgy alakítom az életem és a napjaim, hogy minden beleférjen. Szeretném élvezni. Egyszer élek MOST!

szandratomi (12).jpg

– Gyönyörűséges mesebeli fotósorozat készült hercegeddel, Veréb Tamással. Mi volt a cél a fotósorozattal? Mennyire volt nehéz meggyőzni Tamást a szerepre?

– Nem volt nehéz. Neki tetszett a Herceg szitu: Sokan kérdeztek a kapcsolatunkról és szívesen beszélünk a szerelem csodáról, ami velünk történik. Nem vagyunk hétköznapi figurák. Kicsit mesebeliek is talán. Szerettük volna ezt is rendhagyóan és egyedien megmutatni és elmesélni az embereknek.

szandratomi (19).jpg

– Sok művész retteg, hogy a mai modern technikában milyen silány fotók is születnek. Hogy tudtátok legyőzni első közös fotózás alatt félelmeiteket, ki volt a fotós? Ilyen esetben ismerősben bízol, vagy számodra minden fotósból ki tudod hozni a maximumot?

-A csodálatos fotókat Kovács-Varga Anita készítette. Már fotózott korábban menyasszonyi témában. Nem volt kérdés, hogy csodás mesevilágot varázsol majd velünk, rólunk. Szuper volt. A végeredmény szerintem magáért beszél. Igazából érezni is kell nem csak nézni!

szandratomi (17).jpg

– Milyen érzés volt mikor a földön fekve tartott kezeiben herceged?

– Csodálatos! Imádom őt! De ezt a hétköznapokban is nagyon kedvelem. Tomi mellett minden nap lehetek Hercegnő! De a legfontosabb, hogy igazi NŐ is.

Hirdetés
szandratomi (15).jpg

– Hogy segítitek egymást hétköznap munkában felkészülésben, öltözködésben?

– Nagyon fontos szerintem a kommunikáció. Mindent megbeszélünk és támogatjuk egymást. Pozitív gondolatokkal és sok-sok mosollyal és jó kedvel. Illetve ő a legjobb barátom is, nem csak a szerelmem. Szavak nélkül beszélgetünk, gyakran kimondjuk egymás gondolatait és megérezzük, mit szeretne a másik. Azonos szokásaink vannak, így nem volt nehéz kitalálni mire vágyik a másik. Illetve fontos az elfogadás azt gondolom.

szandratomi (11).jpg

– Te, mint Szandrapipőke, miért is kaptad ezt a nevet? Hasonlít a love storytok a Hamupipőkééhez?

– Annyiban hasonlít, hogy még nem ismertem Tomit és egy kedves barátnőm, aki a fogadott ’Tündér keresztanyum’, kitalálta, hogy vigyünk viccből egy tököt. Nagyon nevettem, ráírtuk, hogy „Tök jó voltál Tomi”. Ki is tette a közösségi oldalára. Varázs tök volt. Ugyan nem hintóval, de megérkezett a Hercegem pontosan a Teaházba ahol a klipem forgott Március.10.-én este. Eljutott a lelkéhez az üzenetem.

szandratomi (8).jpg – Miután megkaptátok a mesés sorozatot mi volt az első gondolat a képsorok között?

– Nekem az, hogy egy tündérmesébe vagyok 8 hónapja és ez most realizálódott. (Szandra)
– Nekem pedig az, hogy a képek tökéletesen bemutatják a harmóniát, amiben együtt létezünk. (Tomi)

szandratomi (10).jpg

– Ha a halacska, amit kifogtál a tóból, három kívánságot adna, mit kívánnátok?

– Nagy egyetértésben egyet kívánnánk, Boldogságot!

szandratomi (1).jpg

– 10 mesebeli gondolatban add át nekünk a szerelmi varázsotok lelki csodáját!

– 1. őszinte szeretet, 2. elfogadás, 3. álmok, 4. feltétel nélküli bizalom, 5. mosoly, 6. zene, 7. játék, 8. humor, 9. harmónia, 10. kényeztetés

szandratomi (21).jpg

– Tartasz léleklazító előadásokat, amiket a facebookon megosztasz. Hercegeddel egyszer tartanátok a szerelmetek történetéről egy mesét?

– Talán igen, ezt a jövő nyugodalmas homályára bízzuk.

szandratomi (17).jpg

 

Cikk író:

Napsugár Anna

Mondd el a véleményed

A vér válaszol – péntek 21:30

Halloween: maszkban és jelmezben futottak