Szárnyaljon a képzelet a LEGO-val!

Szárnyaljon a képzelet a LEGO-val!
Hirdetés

Építs a KockaParkban LEGO repülőt!

Most hétvégén a Campona földszintjére költözik a KockaPark csapata, ahol egy különleges programmal várják majd az érdeklődőket. 2018. november 17-én és 18-án a fantáziáé, a kreativitásé lesz a főszerep. A szorgos kis építő kezek rengeteg kihelyezett LEGO alkatrész között válogathatnak majd. És, hogy mit is építünk? Repülőt!

Hirdetés
Szárnyalhat tehát a képzelet, és persze játékos kedvünket se hagyjuk otthon! A legügyesebb építők járgányait a rendezvény után a nagyközönség is megcsodálhatja. A legjobban sikerült repülőket a Campona KockaParkban tekinthetjük majd meg. De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen addig is két fergeteges napnak nézünk elébe!

Hirdetés

Az ingyenes rendezvény szombaton délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket, egészen este 18 óráig. Másnap ugyanebben az időben élhetjük át a tengernyi LEGO kínálta mókát. Akár építőként, akár csak nézőként veszünk is részt, az biztos, hogy felejthetetlen élményekkel és játékos kikapcsolódással telhet a hétvégénk. Irány tehát a Campona földszintje, ahol keressük fel a KockaPark csapatát és építő szigetüket!

További információ

Mondd el a véleményed
Nyári Károly karácsonyi koncertre készül - jegyek itt

Nyári Károly karácsonyi koncertre készül – jegyek itt

Jupiter – megérkezett a food truck, amit kizárólag fogyatékos emberek üzemeltethetnek