Szarvasi kávéfőzők online rendelése – juss hozzá itt!

Hirdetés

Szarvasi kávéfőzők online rendelése – juss hozzá itt!

A Szarvasi Háztartásigép Kft. a Szarvasi Vas-Fémipari Szövetkezet 1952-es alapítása óta felhalmozott fejlesztési, termelési tapasztalat bázisán alakult 2018-ban.

Mind a tulajdonosi kör, mind a menedzsment szenvedélyesen elkötelezett a szarvasi termelési kultúra megőrzése és fejlesztése, illetve a márka sikeres továbbvitele mellett.

Hirdetés

A társaság, illetve a mögötte álló termelési bázis az elmúlt időszak nehézségei ellenére eredményesen törekszik arra, hogy a legismertebb hazai kávéfőző márka nevét öregbítse.

Az általuk gyártott hagyományos és elektromos kávéfőzők a magyar háztartások kedvelt, megbízható és elengedhetetlen tartozékai. Igen keresettek egyéb háztartási kisgépeink is.

Bővebb: Szarvasi kávéfőzők online rendelése

“Termékeinket a fenntarthatóság szempontjából erősen megkérdőjelezhető, napjainkra elfogadottá vált élettartam-tervezési megfontolások nélkül fejlesztjük és gyártjuk. Lankadatlan kitartással törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva, az etikai szabályok messzemenő betartásával szervezzük folyamatainkat. Célunk a lehető legmagasabb színvonalú felhasználói élmény garantálása mellett, kifogástalan minőség és hosszú élettartam jellemezze termékeinket, s mindezzel tovább öregbíthessük a márka méltán kivívott hírnevét.” – írják

Szarvasi – A magyar kávéfőző!

A Szarvasi kávéfőző már évtizedek óta a magyar kávézás szerves és közkedvelt résztvevője.

De mit is kínálnak ezek a kompakt, különleges formatervezésű masinák, s mi népszerűségük titka?
Nézzük, mit kínál a Szarvasi kávéfőző, és miért érdemes neked is beszerezni valamelyik modellt.

Szarvasi kávéfőző – Mit kínál?

Ha rápillantasz Szarvasi kávéfőző választékunkra, már első pillantásra beazonosítható néhány jellemző, amelyek a Szarvasi kávéfőző legfőbb előnyeit nyújtják:

  • Kompakt méretek – A Szarvasi kávéfőző modellek mindegyike kompakt méretekkel rendelkezik, főleg a legmodernebb automata kávéfőzőkhöz viszonyítva, így minimális helyet foglal a konyhapultodon.
  • Alacsony ár – Bármelyik Szarvasi kávéfőző modell a tiéd lehet a legújabb automata kávéfőző csodamasinák többszázezres árának töredékéért.
  • Karos kialakítás – Mind a kanna, mind a szűrőtartó karral van ellátva. Kényelmes, és ha örömmel végzed a kávékészítés szent szertartását, akkor teljesen ideális.
  • Egyszerűség, gyorsaság – A víz és a kávé beadagolása másodperceket vesz igénybe, a többit a Szarvasi kávéfőző 3-5 perc alatt elvégzi.

Bővebb: Szarvasi kávéfőzők beszerzése a neten

Hirdetés

A Szarvasi kávéfőzők online rendelése – juss hozzá itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Ez a cikk Szarvasi kávéfőzők online rendelése – juss hozzá itt! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Búzafű italpor online rendelése – ide érdemes benézned!

NBBH 2023 eredmények, infok itt!