Szavazás 2022 – Márki Zay Péter programja

Szavazás 2022 – Márki Zay Péter programja.

Csak felfelé! – Az Emelkedő Magyarország programja

A jogszerűség helyreállítását, az elmúlt tizenkét év bűneinek felderítését akarjuk, igazságos társadalomra, európai életre, közösnek érzett hazára vágyunk. A választás legfontosabb kérdése: Orbán vagy Európa? Orbánnal Magyarország elveszíti Európát és vele a 21. századot.

Sokan kérdezik, lehet-e jobban vezetni Magyarországot, mint most. Bizonyítani fogjuk, nem csak lehetséges másképp rendezni közös dolgainkat, de csakis másképp élve lehetünk egy sikeres ország polgárai. Az új demokrácia korszakában nem csak kevesek privilégiuma lesz a kiszámítható élet, hanem a társadalom berendezésének ez lesz az alapvető szempontja.

A magyar társadalom évtizedek óta mesterségesen felkorbácsolt feszültségek lázában él. Egy megosztott ország mindig gyenge, ezért meg kell szabadulnunk a gyűlöletet szítók hatalmától. Az új, átláthatóan, elszámoltathatóan működő kormány nem az emberek feje fölött, hanem velük együtt kormányoz. Mindennek a megvalósításához minden területre kiterjedő, átfogó programmal rendelkezünk. Magyarország jobbat érdemel és képes is erre a jobbra.

Bővebb – Márki Zay Péter programja

Ez a cikk Szavazás 2022 – Márki Zay Péter programja először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Plusz szó helyesírása – Így írjuk helyesen!

Zewa nyereményjáték 2022 – a játék április 27-ig tart!