Szépségkirálynő lesz a hazai énekesnő?

Hirdetés

 

Különös e-mailt kapott pár nappal ezelőtt Réti Nóri a Megasztár felfedezettje. A Miss International Hungary szépségverseny szervezői jelezték vissza regisztrációját a versenyben. Nóri rövid nyomozás után kiderítette, hogy az egyik legjobb barátnője és egykori versenytársa, Kullai Timi nevezte be az idei megmérettetésre, hogy ezzel is segítse önbizalmát növelni. Nóri megkérdezte jóbarátját, Fekete Dávidot is, aki bíztatta, így eldöntötte, hogy belevág a kalandba.

 

Hirdetés

 

Réti Nórit egy ország zárta szívébe a tehetségkutató alatt, hiszen kislányos bája és remek hangja mindenkit elbűvölt. Sorra jelentek meg a cikkek, melyben az énekesnő szépségét és tökéletes alakját méltatták, de ő mindig zavarba jött a dicsérő szavaktól. Ezt elégelte meg Nóri barátnője és fogadott nővére, Kullai Timi, aki úgy döntött, benevezi őt a Miss International Hungary-re, hogy profi zsűri előtt is kiderüljön, hogy Nóri fel tudja venni a versenyt a legszebbekkel is.

 

 

A nemzetközi Miss International szépségverseny sorozat több mint 52 éves múltra tekint vissza, a résztvevők a világ minden részéről érkeznek. Ez a verseny nem csak a szépségre helyezi a hangsúlyt, a “Béke és a Szépség Nagykövetei”-ként a nemzetközi barátság és béke elősegítését is a zászlajukra tűzik. A világversenyen több mint, 70 ország szépségkirálynői vesznek részt.

 

Hirdetés

„Hosszas mérlegelés után mondtam igent a nevezésre és írtam vissza a szervezőknek. Megkérdeztem a családomat, a barátnőimet, de még Dávidot is, hogy mit szólnak hozzá. Mindenki bíztatott, hogy ez egy jó kaland és végre kellő önbizalmat is szerezhetek. A verseny üzenete is tetszett, hiszen közel áll hozzám ez a gondolat. Nagyon szeretném, ha tényleg magabiztosabbá válnék, de nekem az éneklés a legfontosabb az életben. Ez a szépségverseny egy izgalmas kitérő lesz nekem, de remélem az emberek továbbra is az énekesnőt látják majd bennem, aki szereti kipróbálni magát.” mesélte Nóri

 

Mondd el a véleményed

Egy szerelem tragédiája Anna Karenina nyelvén

John Travolta bőrébe bújt Istenes Bence