Szerelmi bűbáj

Hirdetés

 

Itt a tavasz! Igyekezzünk kikapcsolódni, lazítani, zenét hallgatni és természetesen párunknak is tartogassunk apró meglepetéseket! A szerelem lopakodó gyilkosa a lustaság, tegyünk a kapcsolatainkért! Lepjük meg egy kis csokoládéval, ami köztudottan serkenti a szexuális vágyat is! Ha érezni akarod a szeretetet akkor magadnak is befogadóvá kell válnod! Akkor se keseredjünk el ha magányosak vagyunk , itt az idő, hogy segítsek ezen egy egyszerű szerelmi bűbájjal!

Hirdetés

Hirdetés


 

A bűbáj menete:

 

Egy papírlapra írd fel piros tollal a kiszemelted tulajdonságait, nevét, majd a kedvenc parfümödből tegyél rá egy keveset a levélkédre, tedd egy borítékba. Majd eztán piros rúzzsal rúzsozd ki a szádat és „pecsételd le egy csókkal” a borítékot! Ezután már csak egy dolgod van, olyan helyre tenni a lezárt borítékot ahol avatatlan szemek nem találhatják meg! Mert ha valaki megtalálja és felbontja, abban a pillanatban megtörik a bűbáj!

Végül egy gyönyörű Csitáry – Hock Tamás idézettel zárnám le ezt a cikket: „Van olyan szeretet ami egy, oszthatatlan: ez az amit az iránt az ember iránt érzel, aki társad az életben. Aki a lelked párja, akinél a szíved van. Ezt a szeretetet ami összeköt vele, mással nem tudod megosztani. Még ha akarnád, akkor is képtelen lennél rá. Mert csak az övé. Ez a legnagyobb, legkülönlegesebb szeretet az élet legnagyobb ajándéka és köteléke!

 

Érdekel az ezoterika világa? Látogass el a
Boszorkánystúdió weblapjára! Klikk ide!


 Írta: boszorkanystudio.hu 2012.03.16.
 

Mondd el a véleményed

Clooney hűvösön

Caramel búcsúdalt írt!