Szeretnéd,hogy 1 millió forint üsse a markod?

Hirdetés

SZERETNÉD, HOGY 1 MILLIÓ FORINT ÜSSE A MARKOD?

koncertHa velünk játszol, 1 millió Forintot is nyerhetsz!

A feladatod nem más, mint eljönni a Pólusba, és tartani az új kültéri üzletsorunk falát.
Ha Te vagy a legkitartóbb, és akár napokon keresztül bírod tartani a Pólus falát, 1 millió Forintot üti a markod, amelyet utalvány formájában kapsz kézhez és a Pólus üzleteiben vásárolhatsz le.

A játék során bírók figyelik majd a szabályok betartását, lehet többek között enni-inni, sőt mobil telefonálni is, és természetesen mosdószünetet is beiktathatsz, de a játék ideje alatt a falat mindvégig egy teljes tenyérrel érinteni kell. A pontos játékszabályzatot innen töltheted le.

Hirdetés

Jelentkezz időben a [email protected] címen, hogy biztos helyed legyen a részvevők között, vagy a játék napján a helyszínen 11 óráig.

adásul részvételeddel jótékonykodhatsz is, hiszen minden játékos után a Pólus 1,000 Forintot adományoz az SOS Gyermekfalvaknak. A jó hangulatról nem csak a szokatlan feladat gondoskodik, hanem népszerű sztárjaink is, akik a nap folyamán koncertekkel várnak minden érdeklődőt.

 

  • 12:00 Cserpes Laura koncert16:00
  • Majka koncert17:00
  • Oláh Gergő koncert18:00
  • Kállay Saunders Band koncert

A koncertek mellett pedig egész napos gyermekprogramokkal és további fellépőkkel szórakoztatunk.
Szeretettel várunk augusztus 29-én!

Néhány fontos részlet a játékszabályzatból:

    • Előzetes regisztráció menete: küldj egy emailt a [email protected] címre , „Bírod tartani” tárggyal ellátva, továbbá a Játékos teljes nevének, születési idejének, irányítószámának megadásával. Az előzetesen regisztráló Játékos legkésőbb 2015. augusztus 29-én reggel 10:30-ig a helyszínen köteles Játékra jelentkezni.

A Játékban legfeljebb 500 fő Játékos vehet részt, túljelentkezés esetén az első 500 Játékszabályzatnak megfelelő regisztráció tekintendő érvényesnek.

Minden Játékosra egy sorszámmal ellátott karszalag kerül, amelyet a Játék alatt mindvégig látható módon köteles viselni, és köteles arra a kezére helyeztetni, amellyel a falat tartja.


Minden Játékos a karszalagon feltüntetett egyedi azonosítószáma alapján a Pólus Center területén meghatározott, kültéri, fix fal/üvegfelületet kap, amelyet kizárólag álló helyzetben, mindvégig a karszalaggal megjelölt tenyerével, annak teljes felületével megérintve kell, hogy tartson, megszakítás nélkül.

 Állás közben a végtagok mozgatása, lazítása lehetséges. A Játékos megfelelő testtartását harmadik személy nem segítheti.

A Játék során semmilyen olyan segédeszköz használata nem engedélyezett, mely megkönnyíti az állást vagy a tenyér felületen tartását pl. szék, sámli, sétapálca, kötél, rúd stb. A helyszín engedély nélküli elhagyása, más helyszínre módosítása a Játékos automatikus kizárását eredményezi.

A fal tartása közben zene hallgatása, mobiltelefonálás, olvasás stb. és egyéb egyéni tevékenység engedélyezett, de kizárólag akkor, ha a karszalaggal jelölt oldali tenyér teljes felületével folyamatosan érinti közben a Játékos számára kijelölt falfelületet, és ezzel nem zavarja a többi Játékost. A Játékosokkal beszélni szabad.

Játékosok maguk kötelesek gondoskodni a nap elleni és egyéb esetleges időjárási tényezőkből szükségszerűen fakadó védelmükről, így megfelelő ruházatról, naptejről, kesztyűről.

A Játékosokat kétóránként egy alkalommal és legfeljebb 10 perc hosszúságú szünet illeti meg, mely idő alatt elhagyhatja a Játék területét.

A Játékosok a Játék ideje alatt nem engedhetik el a falat, nem ülhetnek vagy feküdhetnek le, és nem guggolhatnak vagy térdelhetnek. A Játékosok a Játék ideje alatt nem támaszkodhatnak a falnak, csak és kizárólag a karszalaggal megjelölt karuk szerinti tenyerükkel érinthetik azt.

 

 

 

adás

The post Szeretnéd,hogy 1 millió forint üsse a markod? appeared first on Nyereményonline.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Viczián Csilla lett a Balaton királynője

Régi Bukszában is lehet sok pénz