Sziget körkép I.

Hirdetés


Augusztus 8.

Lassan, de biztosan ébredeztek a Szigetlakók, mire kiértünk a Kartell koncertjére. 4-5 óra tájékán még csak bontakozott az a hangulat, ami estére, a Hurts és a Placebo bulijára, már tetőfokára hágott. Stábunk ott volt a nap nagy részében a Szigeten, amely még számunkra is tartogatott meglepetéseket.

Idén 80%-ban külföldiek látogatják a fesztivált, magyar szót alig lehetett hallani, így a standoknál is angolul szólítottak meg, aztán nagy volt az öröm, mikor kiderült magyarok vagyunk. Holland és olasz fiatalok viszont vonatokkal és buszokkal érkeznek erre a hétre, nekik “megéri” a Sziget.

Hirdetés

Elvigyelek egy körre? 🙂
 

Amint megérkeztünk azonnal a Petőfi rádió színpadát kerestük meg, ahol Ganxta Zolee és bandája zenélt, kissé álmosan, a fiúk meg is jegyezték, hogy ez a korai időpont nem igazán az övék, de ha kell ilyenkor is megmozgatják a közönséget. A Kartell-buli díszvendége volt, ha nevezhetjük így, Ambrus Attila alias Whiskey-s rabló, akivel mindneki akart egy közös képet. Erről bővebben videó- és képanyagunkban, hiszen Zolee elárulta honnan ered az ismeretsége a bandának Attilával.


A Whiskys még ajándékkal is készült!

Whiskys rabló a Szigeten (videó)

{youtube}xJ0wWIH-Ens{/youtube}


Két koncert között volt alkalmunk meglesni a Sziget egyéb programjait, illetve magukat a Szigetlakókat, aki igen szabadon értelmezték az öltözködést, már amennyiben fel voltak öltözve! Bármerre is néztünk vagy kattintgattunk a fényképezővel, nem születhetett olyan kép, amelyen legalább egy fura szerzet nem szerepel, bár előfordult, hogy csapatostul járkáltak, nagy feltűnést keltve.


Nem kis feltünést keltve…

Nézőpont kérdése! 🙂

Számunkra az este fénypontja abszolút a Hurts koncert volt. Az együttes stílusosan és elegánsan lenyomta a bulit, persze kicsit furcsa volt, hogy egy elektro-pop hangzásvilágú “öltönyös” zenekarra a nézőtéren bakancsos, hosszú hajú rocker-arcok pogóztak és léggitároztak, de a hangulat adott volt, így a Placebo-ra már nem is kellett felébreszteni a közönséget.

Extrém fazonokból nem volt hiány! (Videó)

{youtube}sLU9grk1NaY{/youtube}


A nap végére inkább egy buckalakónak éreztük magunkat, mint sajtósnak, hiszen a por állandóan szállt a levegőben ide-oda, de valahogy ez is a Sziget atmoszférájának szerves része minden évben.

Még több fotó:
Hirdetés


 
Divatikon.hu 2012.08.11.
Szöveg: Farkas Clarissa
Fotó,videó: Kaszás Bence
Mondd el a véleményed

Kocsis Tibó és Muri Enikő olimpikonnal gyűjtenek szelektíven

Hurts: “Hamarosan újra jövünk!”