Szilveszterkor A Konyhafőnök Junior sztárjai vezetik az RTL Klub Híradóját

Nemcsak 2016, hanem már a 2015-ös év utolsó napja is a gyermekekről fog szólni az RTL Klubon. Ugyanis a Konyhafőnök Junior legdumásabb fiataljai is szerepet kapnak a Híradó december 31-ei adásában. A Híradó műsorvezetői közül Stiefvater Leni és Erdélyi Kristóf Erős Antónia, illetve Szellő István székét foglalják el, míg Ács Csaba az időjárás-jelentést veszi át Véber Istvántól a szilveszteri adásban.

Mindhárman lelkesen készülnek a műsorvezetésre, hiszen bejárást kaphattak a legnépszerűbb hírműsor stúdiójába. Csaba ezért sokat gyakorolt a kamera előtt, hogy minél jobb legyen. Nem volt könnyű dolga, mivel nem egy előre megírt szöveget olvasott fel, hanem egy saját időjárás jelentést fog produkálni a képernyőn. „A végeredmény szerintem egész jó lett, de Véber Istvánnak nem kell félnie attól, hogy a helyére akarok állni, inkább maradok a fakanálnál.” – mondta nevetve Ács Csaba, a Híradó újdonsült időjárás-jelentője.

Leni és Kristóf nemcsak a hírolvasásban jeleskednek majd, hiszen ők maguk válogatják ki a szilveszteri híreket, tehát a szerkesztői munkából is alaposan ki fogják venni a részüket.

Hogy miként készült Leni, Kristóf és Csaba a holnap esti szilveszteri Híradóra, kiderül a ma esti Fókuszból, a végeredmény pedig a december 31-ei adásból.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Tesco szóvivő: ˝Mindenki hazamehetett a kórházból˝

Rossz hírt közölt a Radnóti Színház Igazgatósága