Szirota Jennifer álma, hogy New Yorkban énekelhessen

Hirdetés


Az X-Faktor első szériájában tűnt fel a fiatal énekesnő. Akkor nem jutott be az élő showba, de ez nem tántorította el Szirota Jennifert az énekléstől. Hiszen idén újra megmutatja tehetségét, de most a Csillag Születik színpadán.

Hirdetés

Ahogy Muri Enikőt, úgy Jennifert is Geszti Péter küldte haza. Nos, ez talán előnyére vált mindkét hölgynek. Enikő sem adta fel, és ő lett az X-Faktor 2011 legobb női hangja, de most Jennifer is szeretne bizonyítani. Az ifjú tehetség rengeteget változott, 15 kiloval lett könnyebb és hangja is gyönyörűbb, mint valaha. A nagy visszatérő a Csillag Születik háttérműsorában a Cool Tv CSISZ című műsorában osztotta meg élményeit és lenyűgöző alakjának titkát Istenes Bencével.

Hirdetés

Szerintem nagyon fontos, hogy a színpadon jól mutassak. Úgy gondoltam, hogy mindenképp le kell adnom minimum 10 kg-ot.” – mondta Jennifer.

Amikor Geszti Péter az X-Faktorban elmondta, hogy nem visz magával az élő show-ba, akkor volt egy fél óra, amikor nagyon össze voltam törve és zokogtam, de azt soha nem gondoltam még, hogy abbahagyom az éneklést.” – árulta el a fiatal lány.

A kitartó énekesnő legnagyobb álmáról is mesélt: „Nagyon szeretnék elismert énekesnő lenni, nagyon vonzódom a jazz zenéhez. Az egyik nagy álmom, hogy New York-ban híres jazz énekesnő legyek.” 

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.03.26.
Forrás: RTL Klub

Mondd el a véleményed

Balogh Edina álma valóra válik?

Madonna új lemeze a boltokban!