Sztárok az egészségért!


A FitBalance egynapos fesztiválján jártunk, ahol a “Sztárok az egészségért” program nagyköveteivel is találkoztunk. Többek között Rubint Réka, Schobert Norbi, Barabás Évi, Fodor Zsóka, Iszak Eszti, Mádai Vivien, Szunai Linda, Miló Viki, Bálint Antónia, Katus Attila.


Hirdetés


A Fitbalance a legnagyobb hazai, európai viszonylatban is kiemelkedő, egészség- mozgás- és életmód fesztiválja. A hírességekkel egy igazán finom és csupa egészséges ételekből álló ebéd után a egy közös sétán vettünk részt a rendezvény területén, ahol kipróbálták a kiállított sporteszközöket, illetve mozgásformákat. A sminkigazítás után Iszak Eszti és Mádai Vivien is lelkesen végig járták a különböző standokat. A legnagyobb érdeklődést Rubint Réka vonzotta, aki bombázóbb, mint valaha. Több száz ember mozgott együtt Rékával az Update stand előtt, Bárány Attila zenéjére.

Immár negyedik alkalommal adott helyet a fesztiválnak a Papp László Budapest Sportaréna. Több stand, színpad várta az érdeklődőket, hogy betekintést nyerjenek az egészséges életmód és a fitness világába.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.05.14.

Mondd el a véleményed

Majka, Curtis, BLR: Ami a szívükön, az a szájukon

Árpa Attila: „SP megkapja a magáét!”