Sztárok az egészségért!

Hirdetés


A FitBalance egynapos fesztiválján jártunk, ahol a “Sztárok az egészségért” program nagyköveteivel is találkoztunk. Többek között Rubint Réka, Schobert Norbi, Barabás Évi, Fodor Zsóka, Iszak Eszti, Mádai Vivien, Szunai Linda, Miló Viki, Bálint Antónia, Katus Attila.

Hirdetés


Hirdetés


A Fitbalance a legnagyobb hazai, európai viszonylatban is kiemelkedő, egészség- mozgás- és életmód fesztiválja. A hírességekkel egy igazán finom és csupa egészséges ételekből álló ebéd után a egy közös sétán vettünk részt a rendezvény területén, ahol kipróbálták a kiállított sporteszközöket, illetve mozgásformákat. A sminkigazítás után Iszak Eszti és Mádai Vivien is lelkesen végig járták a különböző standokat. A legnagyobb érdeklődést Rubint Réka vonzotta, aki bombázóbb, mint valaha. Több száz ember mozgott együtt Rékával az Update stand előtt, Bárány Attila zenéjére.

Immár negyedik alkalommal adott helyet a fesztiválnak a Papp László Budapest Sportaréna. Több stand, színpad várta az érdeklődőket, hogy betekintést nyerjenek az egészséges életmód és a fitness világába.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.05.14.

Mondd el a véleményed

Majka, Curtis, BLR: Ami a szívükön, az a szájukon

Árpa Attila: „SP megkapja a magáét!”