Sztárom a párom: Irina Shayk & Cristiano Ronaldo

Hirdetés

Az orosz modell és a portugál focista 2010 tavaszától alkotnak egy párt.  A pletykák szerint a futball Európa Bajnokság után sor kerülhet az esküvőre!

Hirdetés

Irina tizedik a Models.com Top 20-as listáján.


Új sorozatunkban olyan lányokról, nőkről írok, akik híres ember párjaként egyengetik modellkarrierjüket. Itt van rögtön az orosz szupermodell Irina Shayk, aki 2010 tavaszától randizgat a világ egyik legjobb focistájával, a Real Madrid portugál játékosával, Cristiano Ronaldoval. A pár állítólag az Armani Exchange kampányfotózásán találkozott először. Állítólag, ugyanis mindketten kínosan ügyelnek arra, hogy semmi ne lásson napvilágot közös magánéletükről, szerelmükről. A portugál, illetve spanyol sajtó ennek ellenére tudni véli: a nyári Európa Bajnokság után a fiatalok  egybekelnek a focista hazájában, Madeira szigetén.

Hirdetés

2010 nyarán ismerkedtek meg, azóta egy párt alkotnak.


       A huszonhat esztendős Irina Oroszországban született. Középiskolai évei után marketinget kezdett el tanulni, ám ezt hamar megunta, így egy helyi szépségápolással foglalkozó iskolában folytatta tanulmányait. Ebben az iskolában figyelt fel rá egy orosz modellügynökség. Innentől kezdve pedig minden ment, mint a karikacsapás. Irina jelentkezett a 2004-es Miss Chelyabinsk szépségversenyre, amit meg is nyert. 19 évesen már Párizsban találta magát. 2007-ben ő váltotta Ana Beatriz Barrost, az Intimissimi arcát. A márka azóta is gyakran kéri fel közös munkára a lányt. 2009-ben az IMG modellügynökség leszerződte, amely újabb, nagyszabású felkéréseket hozott számára. Ezeknek a fotózásoknak eredményeképpen 2010-ben a spanyol Glamour magazin kinevezte Irinát az „Én Nemzetközi Modell”-jének.

Az Intimissimi állandó arca.

       A szépség egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy nem rajong a futball világáért. Cristiano Ronaldoról azonban köztudott, hogy rajongásig szereti a modelleket, hiszen korábban olyan hölgyekkel volt kalandja, mint  Nereida Gallardo, Gemma Atkinson, vagy éppen Merche Romero. Bár a bájos lány folyamatosan hangsúlyozza, hogy nem szeretne párja sikereiből profitálni, meg kell állapítsuk: mióta egy párt alkotnak, sokkal több felkérést kap, többet hallunk felőle: mostanság például a Replay plakátjain találkozhatunk vele. Jelenleg Cristiano mennyasszonya foglalja el a tízedik helyet a Models.com Top20-as listáján.

Irina látható a Replay plakátjain. Állítása szerint sosem vállalna aktfotózást.


Írta:
 Hatos Nikolett. 2012.02.07.

Mondd el a véleményed

A kifinomult duó

Kállay-Saunders András levetkőzött