Sztárözönnel várja az év legszebb ünnepét a VIVA

Hirdetés

 

A mai napig átkutatja Karácsonykor a szekrényeket Qka MC

 Iszak Eszti, Sanyóca, Random Marci és a hazai sztárvilág legjava. December 21-én és 22-én a VIVA egész hétvégés programot kínál a zenerajongóknak, ahol olyan ismert arcok mesélnek a Karácsonyról, mint a Carbonfools, az AFC, Gesztesi Máté, ByeAlex, a Hősök, az Animal Cannibals, a Compact Disco, Király Viktor, Hien, Young G vagy az Ivan & The Parazol. Kiderül, hogyan ünneplik a Karácsonyt Iránban vagy épp Nigériában, hogyan várja az ünnepeket családjával Young G, és hogy mire cserélné legszívesebben a DJ felszerelést Lofti Begi.

Hirdetés


Kézzel készíteni vagy plázában vásárolni? Mikulásnak öltözni vagy az angyalokra fogni az ajándékokat? Hazánk legnépszerűbb előadói mesélnek arról, milyen hangulatban töltötték az ünnepeket kiskorukban és hogyan birkóztak meg vele felnőtt fejjel, hogy immár nem ők azok, akik elsőként tépik fel a rénszarvasos csomagolást. Izgalom, feszült várakozás, de adni vagy kapni a jobb? Ennek jár utána ünnepi hétvégéjén a VIVA TV a legjobb sztorikkal és persze sok-sok zenével.

Az Animal Cannibals tagjai szerint a Karácsony igenis családi ünnep, ilyenkor fellépést sem vállalnak. „Én még most is belopózom a szüleim házába és átkutatom az összes szekrényt ajándékok után! – mondta nevetve Qka MC, majd hozzátette, ilyenkor főleg a gyerekekről szól már az ünneplés. – „Tavaly a kislányom kérdezte, hogyan jönnek egymás után az ünnepek, mire mondtam neki, hogy a Karácsony után jön a Húsvét. December 25-én reggel már kopogtatott, hogy apu, gyere, menjünk összeszedni a tojásokat!”

Király Viktor arról mesélt Sanyócáéknak, hogyan is zajlik a karácsony Amerikában. „Ott reggel jön a Mikulás, illetve nem választják szét december 6-át és 24-ét. Karácsonykor előfordul, hogy megkérnek a rokonok, énekeljek egyet-kettőt” – mesélte mosolyogva az énekes, aki 2014-es vágyai közt felsorolta azt is, hogy végre megkapja, amire kiskora óta áhítozik, mégpedig egy Grammy-díjat…

Hirdetés

A Compact Disco-s Lofti Begi elárulta, hogy ilyenkor különösen imád a konyhában sürgölődni, elmondása szerint, ha döntenie kellene, a zenei kütyüket és a fejhallgatót legszívesebben fakanálra cserélné le. Begi a kulturális különbségekről is beszélt. „Iránban sok keresztény ünnepli meg ezt a napot, de a többség azért még muzulmán, így nem annyira kiemelt ünnep. A karácsonyt mi sosem vallási szempontból ünnepeltük, hanem mert a magyar kultúrában fontos szerepe van. A családommal egyébként egyszer találkozunk az évben, a szűkebb karácsonyozás nálunk 15-20 főt jelent.”- tette hozzá.

Varga Győző szerint nem is olyan nagy baj, hogy a gyerekek manapság leginkább kütyüket kapnak ajándékba, inkább csak furcsa. „A mai srácok már nem levélben írnak a Jézuskának, hanem iPaden, amit aztán bedobnak a tűzbe. A fiam már 10 éves, tavaly azonban eldugta a lakásban kb. húsz darab rajzát és azokat kellett megkeresnünk a feleségemmel.” – mondta az az IHM mókamestere, aki hozzátette, a Karácsonyt a zenekarral is rendre megünneplik, legfőképp kézzel készült ajándékokat adnak egymásnak. „Ilyenkor gyurmázunk, sőt, egyszer csináltam jégszobrot is.” – mondta nevetve Győző.


December 21-én és 22-én egész nap sztárparádéval, akusztikus zenéléssel, ünnepi készülődéssel, és még több izgalmas és humoros történettel várja a VIVA a nézőket. Young G megmutatja gyönyörű kislányát, Katus Attila rögtönzött edzést tart, az Ivan & The Parazol és az AFC akusztikus koncerttel, ByeAlex új slágerével teremt karácsonyi hangulatot a stúdióban. A különleges adásban az is kiderül, mi a volt a sztárok legcikibb karácsonyi ajándéka, hogyan ünnepelnek, melyek a kedvenc ünnepi dalaik, milyen menüvel készülnek, Fekete Pákó pedig egy egészen extra karácsonyi dallal lepi meg a műsorvezetőket.

Karácsonyi hétvége december 21-én és december 22-én a VIVA-n, a magyar sztárvilág legjavával (ismétlés december 24-én 16:00-kor és december 25-én 11:00-kor)!

 

Mondd el a véleményed

Rákóczi Feri bonbonokat csomagolt

Megvannak a 2014-es év jelöltjei!