Takács Nikolas a tavasztól várja a szerelmet

Hirdetés


A napokban jelent meg Takács Nikolas új klipje, amely A boldogság Te vagy című dalához készült. Az énekes egy igazi szerelmes, tavaszi dallal lepte meg rajongóit. Alig egy hete debütált a klip, máris óriási siker és érdeklődés övezi Nikolas új klipjét. Az X-Faktor felfedezettje a boldogságról és a szerelemről énekel. Miközben a boldogságra vár a klipben, több szerelmi történettel találkozik.

Hirdetés

Ez egy lassú dal, amelyhez a képeket egy belvárosi, elegáns szállodában forgattuk le. A saját szememen keresztül mutatom be a boldogság különböző formáit. Sétálok az épületben, és minden egyes sarkon összefutok egyfajta szerelemmel. Először egy idős házaspárral, aztán egy szobalánnyal, aki becsempészi párját az egyik szobába egy kis kellemes időtöltésre, jön velem szemben egy fiatal, kisírt szemű lány óriási bőrönddel, akire aztán mégis rátalál a szerelem.  És bepillanthatunk egy munkakapcsolatból alakuló románcba is” – árulta el Nikolas, aki a klipben várja a boldogságot, és a sors úgy dönt végül megadja neki.

Hirdetés

{youtube width=”560″ height=”349″}NxIeyyO78RY{/youtube}

„Mint mindenki, én is szeretem a happy endet, ez nem volt kérdés, hogy mi lesz a sorsom: bekopogtat a szobám ajtaján a boldogság, de hogy ki áll az ajtóban, az maradjon az én titkom!”-titkolózott az énekes.


Noha nem tudjuk meg ki kopogtatott Nikolas ajtaján, de az biztos, hogy ez a kellemes dal igazi tavaszváró. És ha tavasz, akkor szerelem. Nikolas tanácsa a dalban: „Ne félj! Csak szeretni kell, és kész”.

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.02.05.

Mondd el a véleményed

Jön a 6000. Barátok közt epizód!

Stohl András: “Hadd menjek haza!”