Nyaralás közben, vacsorára, nassolás helyett, Tatár Csilla a spanyol olivában hisz. A csinos műsorvezető egészsége, alakja és ízlelőbimbói legnagyobb örömére előszeretettel fogyasztja az olívabogyót.
![](http://divatikon.bencefoto.hu/wp-content/uploads/2012/07/tatar_csilla.jpg)
![](images/stories/oliva_kepes_recept(2).jpg)
„Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót, ha tengerparton nyaralok, csak ezeket fogyasztom. Köretként pedig elengedhetetlen kellék hozzájuk az olivabogyó, amit soha ki nem hagynék.” – mesélte Csilla.
„Salátában, fűszerek nélkül könnyű marinádként elkészítve, odavagyok érte. Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, amelyek akár 450-550 kalóriát is tartalmaznak, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és egy tál natúr spanyol olivabogyót, amelyből
Forrás: RedLemon