Tavaszi nagytakarítás

Hirdetés

 
Mostani cikkemben a tavaszi nagytakarításról szeretnék írni. Miért is fontos ilyenkor tél vége után, hogy a szervezetünk felfrissüljön, mi a jelentősége és miért van erre szükség.

A tél során az ember lelassul. Ilyenkor nagyon sok emlék és lelki súly jön felszínre, amelyet vagy megold, vagy visszafojt magába és száműz tudatalattijába. A tavasz vibráló, magas, tisztító rezgései azonban alkalmasak arra, hogy kiseperjük a megfáradt energiákat magunkból és végre fellélegezzünk. A tavaszi nagytakarítás fontosságát és módszereit érdemes megismernie mindenkinek.

Hirdetés


Az emberekre pillantva azt látom, hogy szinte mindenki ádáz csatákat vív magával és másokkal, s ebben a küzdelemben szinte minden energiája elvész, közben pedig számos sebet gyűjt be. Az energiahiányt záros határidőn belül pótolni kell, hacsak nem akarunk súlyos következményekkel szembesülni. A céljaink hajszolása közben ki nem élt energiákkal is kezdenünk kell valamit, mert azok gátakká válthatnak bennünk. A másoktól átvett negatív energiákat is rendszeresen ki kell dobálnunk magunkból, mert azok negatív gondolkodásra és érzelmekre hajlamosítanak bennünket. Ezért nagyon lényeges, hogy iktassunk be egy tavaszi nagytakarítást az életünkbe, könnyítve ezzel az auránkra és a lényünkre nehezedő nyomást.

Azonban a rosszat megszüntetni nem lehet, csupán a gyökeréig lehet eljutni. A rossz is a Teremtő része. A rossz létében is van célszerűség, még ha ezt nehéz is felfognunk és elfogadnunk sokszor. A tavasz arról szól, hogy a természet és az ember olyan megtermékenyítő energiákat kap, amelyek az aura univerzális részeit ölelik körül és kiszorítják belőlük az egós energiákat. A lényeg, hogy az ember pucolja ki a múltat az elméjéből, az aurájából, a környezetéből.

Akinek a személyiségében nincs vagy nem alakul ki harmónia, az nem áll készen az új energiák befogadására. Ehhez tisztulni kell. A tisztaság jó kisugárzást teremt, amely bevonzza a pozitív változásokat és előmozdítja a jó dolgok megvalósulását.

A múltbeli sérülésekkel el kell bánni pontos időzítés szerint, mert különben fölénk nőnek és átveszik az irányítást a sorsunk felett. A kulcs az egyéni sors alakíthatóságában rejlik, s ez nem csak eszmei, hanem éppen annyira energetikai kérdés is. Energiák segítségével lehet változtatni önmagunkon, visszanyerhetjük valódi önmagunkat és tudatosságunkkal megteremthetjük a rég elvesztett stabilitásunkat.

Természetesen nagyon sokféle tisztító kúra létezik, amelyek nagyon jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Többek között a tiszta víz kúra, amit érdemes heti szinten beiktatni az életünkben, valamint a természetes zöldség és gyümölcslevek napi szinten fogyasztása Érdemes minden héten egy-egy ilyen napot beiktatni az életünkben és a jótékony hatása biztos nem marad el.

Ennek a kipróbálásához kívánok nagyon sok sikert és kitartást!

Írta: www.boszorkanystudio.hu 2012.03.30.
 

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Nagykoncertre készül Szabó Mariann

Wolf Kati legnagyobb rajongója SP!