Te vagy a fény – AB7 feat. Pálos Zsuzsi újdonsága

Hirdetés

Klipimpresszum:

A klip gyártója: Impact Media – http://www.impactmedia.hu/
Rendező: Szalai Máté
Operatőr: Turkus Csaba
Vágó: Szalai Máté
Smink: Németh Brigitta Nóra
Werk: Nagy Szabolcs http://nagyszabi.com/

Hirdetés

Hirdetés
ab7stáb

Te vagy a fény címmel új klippel jelentkezett AB7 és Pálos Zsuzsi. Mint azt Keller Sándortól megtudtuk, a dal első felvételét még tavaly rögzítették, akkor még egy másik énekesnővel. Az új klip forgatásáról a csapat így nyilatkozott: “Először tavaly kezdtünk neki a dalnak, és egy másik énekesnővel felvettük. Egy darabig állt a project, de amikor megtudtam, hogy Zsuzsi visszajött Angliából, akkor felhívtam, hogy nem énekelné-e fel, amire igent mondott. Néhány óra alatt felvettük, és akkor újabb erőre kapott a project. Nagyjából januárban lettünk kész a dallal, és akkor kezdtük el tervezgetni a klipet. A koncepció az volt, hogy nagyon közeli felvételekkel mutassuk meg, hogy azért ez a te vagy a fény nem egyértelműen negatív, vagy pozitív. Mindenki azt látja benne, amilyen hangulatban van. Egy nap alatt, illetve azt hiszem, 6 óra alatt forgattuk le. Mivel szokás szerint nehéz volt a forgatásra érkező 7 embert pontosan összeterelni, reggel megcsúsztunk, és úgy álltunk neki 10-kor, hogy a kölcsön kapott lakást délután 4-re vissza kell adnunk a tulajdonosnak. (utólag is köszönet Andrásnak érte). Szóval 3.45kor kezdtünk neki a zuhanyzós jelenetet forgatni, így 4-kor még száradó hajakkal hagytuk el a lakást. De utólag úgy érezzük, az, hogy szorított a határidő, nem is biztos, hogy baj volt: a szoros határidő miatt koncentráltan, minden felesleges sallang nélkül fel tudtuk venni a klip jeleneteit. Ami pedig a klipben szereplő párt illeti, Rudolf Nikolett és Horváth Balázs a két színész, akik az életben is egy párt alkotnak. Nikiről érdemes tudni, hogy egy neves hazai szépségverseny győztese.

A stábból csak az operatőr, Turkus Csaba és a sminkes, Németh Brigitta Nóra szerepelt a nyilvánosság előtt. Ami a többi szereplőt illeti,  mindenki számára újdonságot jelentett a klipes szereplés.

Mint azt a zenekartól megtudtuk, a kiadójuk, a Hungarosound most terelgeti a megjelenést.Lesz hivatalos iTunes, Deezer, Spotify megjelenés.

Sándor a következő klipjükkel kapcsolatban is elárult néhány apró részletet: “Egyébként annyira jól működött együtt a csapat, hogy már a következő klip témája is megvan. A következő megjelenésen már dolgozunk, ami ismét saját dal lesz, magyar nyelven. Érezzük, hogy ez manapság nem trendi, de mi tényleg hiszünk abban, hogy szükség van, normális magyar pop-dance zenére, és van élet az EDM-en kívül.”

Az AB7 másik tagja, Szalai Balázs a dallal kapcsolatban így nyilatkozott: “Eléggé sokat dolgoztunk vele zeneileg, bár a munkánk mellett ugye ez nekünk csak egy kis örömzene! Jómagam a Delta zenekarban játszom már idestova 10 éve, mellette van egy hangstúdióm, itt a hétköznapjaimat élem ki különböző projektekben, Sanyi is az éjszakában mocorgott nagyon sokáig, lemezlovas a mai napig, de már leszokott a denevér életmódról. Szóval abszolút hobbiból alapítottuk már jó régen az ab7 formációt! Voltak olyan remixek is, amik Európa-szerte több országban jelentek és slágerlistás helyezéseket kaptak mind külföldön és az országon belül is volt saját dalunk a MAHASZ top 40-ben hetekig! Most egy picit túl gondoltuk a dolgot és azt éreztük mindketten, hogy próbáljunk meg egy klipet készíteni hozzá és ha mást nem is, de a teljesség igényével a lelkünket megnyugtatva legalább a Youtube-ra feltehetünk egy minőségi munkát mind hang, mind pedig a mozgókép terén. Sokat nem kellett keresgélnünk, ugyanis az öcsém, Szalai Máté vágó/rendező pozícióban dolgozik egy médiatechnikai cégnél és azonnal felajánlotta a segítségét. Leültünk, összebeszéltünk, s annyira gyorsan zajlott minden, hogy pillanatokon belül egy kész forgatókönyvvel, színészekkel és stábbal kaptuk az időpontot. Volt már részem klipforgatásokban és azt azért elárulom, hogy az idő nagyon-nagyon szűkös volt, de a klippen dolgozó emberek profizmusa és hozzáállása a helyszínen mind hozzájárult, hogy ilyen profi munkát tudjunk kiadni a kezünkből. Nem szóltunk bele a munkájukba, okunk sem lett volna rá, hihetetlen mód mindenkinek egy rugóra járt az agya. Szinte egymás gondolatait olvastuk.”

Széles L. Gábor
2016.05.23

 

 

 

Mondd el a véleményed

Nők az idegösszeomlás szélén – Fotók

WatchMe az Éter Plusz Tehetségkutatón