Tehetségkutatók vándorai!

Hirdetés


Manapság a legnépszerűbb műsorokat a különböző csatornák különböző tehetségkutatói jelentik. És bizony akadnak olyan zenészek, előadók, akik több helyen is szerencsét próbáltak már. Íme egy kis mix a tehetségkutatók vándoraival!

Hirdetés

Hirdetés

Elsőként itt van Oláh Gergő, akit vélhetően senkinek nem kell bemutatnunk. Gergőt az idei X-faktor egyik legnagyobb esélyesének tartják. De vérében volt a zene már a Megasztár harmadik felvonásában is, amikor – mindössze tizenhét évesen – Stevie Wonder: I Just Called to Say I Love You számával lépett a zsűri elé.

 


A tavalyi X-faktor győztesének, Kocsis Tibornak arca már a válogató során ismerős lehetett számotokra, ugyanis a 2007-ben, a Csillag születik első szériájában tűnt fel, ahol egészen negyedik döntőig jutott el.

 

 

Tibó itt ismerkedett meg Janicsák Vecával, akivel jó barátságot kötött. Veca a Csillag születikben a középdöntőig menetelt, a 2010-es X-faktorban pedig kilencedik élőadásban búcsúzott a nézőktől. Ezzel a teljesítménnyel pedig ő lett a tehetségkutató első felvonásának legjobb énekesnője. A lány azóta sikert sikerre halmoz, magáénak tudhatja a Bravo Ottó: Év női előadója (2011), Budakeszi ifjúsága (2011), Transilvanian Music Awards: Az év legjobb női hangja (2011), Ballantine’s: Az év énekesnője (2012), vagy éppen a Glamour: Az év énekesnője (2012) trófeáit.


 


Horváth Tamást legtöbben a Csillag születik-ből ismerik, pedig mindössze tizenhat éves volt, mikor feltűnt a Megasztárban is! Bár ott hamar kiesett, ennek ellenére ő vokálozhatott a Senorita Szöszi főcímdalában. Érdekesség, hogy Tomi később ugyanazzal a saját(!) számmal tűnt fel a konkurens csatorna műsorában.


 


Kullai Timi hangjával is több helyen találkozhattunk. A lány tíz éve zenél együtt az All About bandával, így nem csoda, hogy több helyen próbált utat törni magának. Az idei Megasztárban a negyedik döntőig menetelő lányt korábban az X-faktor válogatóján értékelték a mentorok.

 


Szirota Jenifer az első hazai X-faktorban a legjobb 24 közé jutott, ám szuper hangjával csupán két évvel később, a Csillag születik-ben ismerkedhettünk meg igazán. Tehetségét ismervén nem csoda, hogy Jennifer volt a sztárvendége Muri Enikőnek, az RTL2 legfrissebb, különleges zenés műsorában. Enikő is többször próbált szerencsét, igaz ő ugyanabban a tehetségkutatóban. 2010-ben Geszti Péter a mentorházban búcsúztatta a nyíregyházi lányt, aki egy évvel később Kocsis Tibor mellett egészen a végső fináléig eljutott.

 

 

Enikőhöz hasonlóan Gubik Petra is kétszer adta be jelentkezését a Faktorba. Pikantéria, hogy mind a két szériában Nagy Feró döntött a fiatal lány sorsáról! A rockfater 2011-ben a mentorok házában vetett véget Petra útjának, idén pedig csapatként (Like) szavazott neki bizalmat.

 


Nádor Dávid sorsára hamarosan fény derül a Voiceban, aki hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött. Sokan keseredtek el ugyanis, amikor az első hazai, 2010-es X-faktorban, a mentorokházában Nagy Feró közölte vele: nem viszi őt tovább az élőshowba.

 

Írta: Hatos Niki. 2012.11.30.

Mondd el a véleményed

Spirit Kinga: Az, hogy megszerettek minket, egyszerűen leírhatatlan!

Íme a Voice párbaj második felvonásának eredménye!