Télapóként is megvan benne az X-faktor!

Hirdetés

Idén rendhagyó módon ünnepelte Wolf Kati, Vastag Csaba és a Non Stop csapata a Mikulás eljövetelét. Történt ugyanis, hogy a Liszt Ferenc repülőtéren koncerttel kedveskedtek néhány hátrányos sorsú kisgyereknek.

Hirdetés


A 2010-es X-faktor győztese, Vastag Csaba Mikulás jelmezben szórakoztatta a kicsiket. (Forrás: RedLemon)
 

Hétfő este az énekesek mosolyt csaltak a 18. kerületi Attika Lakásotthon és a Gyöngyház Lakásotthon hátrányos helyzetű gyermekeinek arcára. Az gyerkőcök kisebb ajándékok mellett, amelyeket némi játék keretében szerezhettek meg, koncerttet, és vacsorát kaptak.

Wolf Katit, két gyermek édesanyjaként különösen megérinti, ha nehéz sorsú apróságokkal találkozik. Így amikor megtudta, hogy néhány órán át felvidíthatja őket, nagyon megörült.

Nem volt ezzel másként a tavalyi széria győztese, Vastag Csaba sem, aki télapónak öltözött ezen az estén. „Jó volt látni, hogy a kis lurkók mennyire, vidámak voltak és önfeledten élvezték a karácsonyi dalt, amelyet a Non Stoppal közösen adtunk elő. Remélem az ő ünnepük is szép lesz. Ha ezzel a dallal és a velünk való találkozással egy kicsit boldogabbá tudtuk őket tenni, az számomra is nagy ajándék.“- árulta el a SkyCourton Mr X.

 


Az ajándékokat szerencsekeréken pörgették ki  maguknak a gyerekek. (Forrás: RedLemon).

Hirdetés

Wolf Kati és Vastag Csaba elegánsan érkezett a SkyCourtra. (Forrás: RedLemon)

 

Írta: Hatos Nikolett. 2011.12.06.

Mondd el a véleményed

Nagyon Gaga Karácsonyt!

Itt a Chanel elő-őszi kollekciója!