Testvérek 2. évad 2. rész videa – tartalom, nézd meg online

Hirdetés

Testvérek 2. évad 2. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

Hirdetés

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 2. évad, 2. rész tartalom

2023.01.23., Hétfő 15:40 – 2. évad, 2. rész

Harika és Suzan akadályokba ütköznek, mikor új szálláshelyet próbálnak találni maguknak, ám anyagi helyzetük nem sok választást enged meg. Asiye, Ömer, Doruk és Melisa látogatóba mennek Erhanhoz a kórházba. Emel megijed, mikor az árvaházban felkeresi egy házaspár, hogy jobban megismerhessék.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

The post Testvérek 2. évad 2. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Testvérek 1. évad 64. rész videa – tartalom, nézd meg online

Engedj el – elgondolkoztató dallal jelentkezett a ThisMustBeLove együttes