Testvérek 2. évad 3. rész videa – tartalom, nézd meg online

Hirdetés

Testvérek 2. évad 3. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

Hirdetés

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 2. évad, 3. rész tartalom

2023.01.24., Kedd 15:40 – 2. évad, 3. rész

Berk segíteni szeretne a testvéreknek, ezért egy nagyobb összeget ad Aybikének cserébe a korrepetálásáért. Melisa meglepetéssel készül Kadirnak a börtönben. Akif hírt kap Erhan állapotával kapcsolatban. Nebahat gúnyt űz Suzanból, miután megpillantja abban a ruhaüzletben, ahol dolgozik. Orhan váratlan telefonhívást kap.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

The post Testvérek 2. évad 3. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Ady Endre: Egyedül a tengerrel

Válaszutak 1. évad 80. rész videa – tartalom, nézd meg online