Testvérek 2. évad 5. rész videa – tartalom, nézd meg online

Hirdetés

Testvérek 2. évad 5. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 2. évad, 5. rész tartalom

2023.01.26., Csütörtök 15:40 – 2. évad, 5. rész

Ömer váratlanul megpillantja Suzan-t a környéken, ezért követni kezdi. Doruk nehezen viseli szerelme távolságtartását, és Tolga jelenlétét. Cemile információt kap nővérével kapcsolatban. Berk gyanakodni kezd Doruk furcsa viselkedése miatt. Harika megtudja, hogy veszélybe kerül következő félévének biztosítása az iskolában. Akif felkeresi Suzan munkahelyét.

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

The post Testvérek 2. évad 5. rész videa – tartalom, nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Proko Travel 2023 katalógus – infok itt, juss hozzá a kiadványhoz!

Sorsfordító szerelem 1. évad 76. rész videa – tartalom, nézd meg online!