Tetőn moziztak a hazai hírességek

Hirdetés

 

Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti a ParamountTetőmoziban jártak

 

Hirdetés

Megnyitotta kapuit Budapest legmagasabban lévő mozija, a ParamountTetőmozi. Az első teltházas vetítésen hazánk hírességei is részt vettek: Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti különleges környezetben nézhették meg az Amerikai szépség című filmet. A ParamountTetőmozi a nyár további részében is egyedülálló moziélménnyelés ismert filmsikerekkel várja majd az érdeklődőket minden kedden este.

 paramount_tetomozi

Gyönyörű naplemente, különleges környezet és a ParamountChannel filmcsatorna egyik legnépszerűbb filmje, az Amerikai szépség várta az érdeklődőket a ParamountTetőmoziban, Budapest legmagasabban lévő mozijában. A Budapest RooftopCinema Corvin Clubba eljött Kocsis Tibor, Szabó Erika és Iszak Eszti is, hogy a tetőn mozizzon a több száz nézővel együtt.

tetomozi_iszak_esztiKocsis Tibor számára külön öröm volt, hogy ebben a nem mindennapi környezetben nézheti meg egyik kedvenc filmjét. „Gimnazista koromban láttam először az Amerikai szépséget, és nagy hatással volt rám. A film központi témája az önmegvalósítás és az útkeresés: ezek a kérdések akkoriban engem is rendszeresen foglalkoztattak. Tetszett, hogy tele van drámával a film, és mindenkinek van benne rejtegetnivalója is” – mesélte a mozirajongó énekes, aki azóta sokszor újranézte az Oscar-díjas alkotást.

Hirdetés
tetomozi_kocsis tibor

„Minden egyes alkalommal észreveszek egy-egy új rezdülést a filmben. Kevin Spacey és AnnetteBening játéka lenyűgöz, illetve Sam Mendesszínházrendező is nagyot alkotott, akinek ez volt az első nagyjátékfilmje” – mondta el Tibor, akinek nagyon tetszett a ParamountTetőmozi. „Szeretem a nyáresti szabadtéri kikapcsolódást és a mozit is. A film áll nálam a középpontban, de a társaság, a jó hangulat és a kellemes időjárás is elengedhetetlen” – tette hozzá az énekes.

tetomozi_szabo_erikaSzabó Erika színésznő Tiborral ellentétben még soha nem látta teljes egészében az Amerikai szépséget, ezért kíváncsian érkezett a ParamountTetőmoziba. „A szabadtéri mozi élmény nosztalgikus érzésekkel tölt el, ugyanis gyerekkoromban, szülővárosomban, Dabason sokszor jártunk kertmoziba. Nagyon kíváncsi voltam Budapest legmagasabban lévő mozijára, és örülök, hogy ebben a gyönyörű környezetben pattogatott kukorica és egy jó nagy pohár limonádé mellett végre megnézhetem az Amerikai szépséget elejétől a végéig” – mondta el Erika.

 


 

A ParamountTetőmozi további programja:

 

Július 12. AIRPLANE

Július 19. STAR TREK

Július 26. BEVERLY HILLS-I ZSARU 1 és BEVERLY HILLS-I ZSARU 2

Augusztus 2. AZ ÁLMOSVÖLGY LEGENDÁJA

Augusztus 9. FORREST GUMP

Augusztus 16. CSUPASZ PISZTOLY 1 és CSUPASZ PISZTOLY 2 és 1/2

Augusztus 23. SHAFT

Augusztus 30. COOL TÚRA

Szeptember 6. SUPER 8

 

ParamountTetőmozi 2016. július 5. – szeptember 6. között minden kedden, 21.00 órától a Budapest RooftopCinema, Corvin Clubban (1085 Blaha Lujza tér 1-2).

Mondd el a véleményed

Kialakult a Magyarország szépe döntős mezőnye

A 2016-os Volt Fesztivál legjobb pillanatai