The All Right Nows – Új Ivan & The Parazol-lemez

Hirdetés
theallrightnows
Harmadik albumát jelenteti meg novemberben az Ivan & The Párázol zenekar The All Right Nows címmel. A csapat tovább csiszolta autentikus, vintage hangzását, a dalok pedig minden eddiginél kiforrottabban adják vissza a srácok által megálmodott világot.A The All Right Nows november 20-tól érhető el digitálisan, CD formátumban pedig november 21-én jelenik meg egy nagyszabású művészeti esemény keretén belül a Toldiban. Itt nemcsak az új lemezzel és a zenekarral találkozhatnak a rajongók, de a moziteremben egy exkluzív vetítés során megnézhetik azt a dokumentumfilmet is, mely bemutatja az új anyag születésének folyamatát.S hogy a jeles dátum még emlékezetesebb legyen: kiállítás nyílik kortárs művészek és dizájnerek alkotásaiból, amelyeket az új lemez egyes dalai ihlettek. Az új számok rengeteg asszociációs lehetőséget biztosítottak a felkért művészek fantáziájának, amit ők ki is használtak: láthatunk majd Mezítlábas cigit és Molotov-koktélt is – a közös bennük hogy mindegyik egy-egy új Parazol dal címét viseli saját márkájaként.2015.november 21-én jelenik az Ivan & The Parazol harmadik albuma, a The All Right Nows. A csapat tovább csiszolta autentikus, vintage hangzását, a dalok pedig minden eddiginél kiforrottabban adják vissza a srácok által megálmodott világot.Ennek apropóján -ma esti, a szekszárdi Est Café-ban tartandó – koncertjük előtt ültünk le a csapat frontemberével, Vitáris Ivánnal egy rövid beszélgetésre.

Miért éppen november 21-re időzítettétek a megjelenést?

Szerencsére sikerült mindent időben befejezni (felvételek, keverés stb), így jó előre tudtunk tervezni a lemez megjelenéssel – ami a félreértések elkerülése végett nem koncert, hanem ekkor jelenik meg fizikai formában a lemez. Mindenképpen azt akartuk, hogy a lemezbemutató koncertre az emberek ismerjék meg a dalokat, tudjanak “készülni az anyagból”. Természetesen nem azt várjuk, hogy mindenki kívülről tudja majd a szövegeket, de azért legyen valami képük a dologról.

Mit kell tudni a lemezborítóról?
Egy valódi rajongónkat láthatjuk a képen. Az alapkoncepció az, hogy kicsit ebbe a képzelt világba, ennek az alteregó zenekarnak (The All Right Nows) az egyik rajongójának az életébe akartunk kicsit betekinteni. A szoba Ivan & TheParazol-relikviákkal van berendezve, de a zenekar név mindenhol át van írva All Right Nows-ra. Így hogy a főszereplő hölgy is valódi, es a relikviák is, egy érdekes kettősség jön le a borítóról, ezt csak fokozza a végtelenített lemez a kezében (hogy tudniillik ugyanaz a kép szerepel a lány által fogott lemezen). Amúgy nekünk zenészeknek ezt a világot a legnehezebb elképzelni, hogy mennyire ihletünk meg embereket, vagy mennyire vagyunk fontosak az életükben. Kicsit ez előtt is szeretnénk hálával tisztelegni, hogy ilyen sokak életében tölt be fontos szerepet az Ivan & The Parazol.
Úgy tudom, egy klip is készülőben van. Mesélnétek erről bővebben?
Hamarosan érkezik a Cold & Deep című dalunkhoz egy elég különleges egy snittes klip, amit most nem leplezhetek le, mert tényleg eleg különleges látványvilága lesz, szerintem, ha megnézik a kedves olvasók, rá fognak jönni, mi a trükk!
Végezetül egy elmaradhatatlan kérdés. Hol és mikor találkozhatnak Veletek legközelebb a rajongók?
2015.dec.3-án az A38 Hajón.
Széles L. Gábor
2015.11.07.

 

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Az internetet népszerűsítették

Őrület! Ezek az emberek 430 km/h-nál szelfiztek!