The Voice 2023 9. adás videa – nézd meg online

Hirdetés

The Voice 2023 9. adás videa – nézd meg online.

Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel elfoglalják helyüket a sorsfordító székekben, hogy a válogatókon eldöntsék, kik jussanak a csapatukba, majd a párbaj és a kiütés után az élő show-ba.

A válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek pedig elég lesz egy coachot meggyőzniük ahhoz, hogy toEvábbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába.

Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatók alatt a The Voice műsorvezetője, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat

Hirdetés

The Voice 2023 9. adás (Válogató)

A műsor ezen epizódja egyelőre nem érhető el a videa oldalán.

Bővebb: The Voice 2023 8. adás

The post The Voice 2023 9. adás videa – nézd meg online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

The Voice 2023 8. adás (Válogató) videa – nézd meg online

The Voice 2023 10. adás videa – nézd meg online