Tízmilliós ajánlattal csábítja Ákost az X-Faktor

 

 Nagy halra vadászik az X-Faktor stábja! Az RTL Klub tehetségkutatójának készítői információink szerint a hazai zenei élet legnagyobb alakjai között keresik azt a személyt, aki hamarosan bekerülhet a mentori székbe.

Mint ismeretes, a példátlan sikernek örvendő műsor, amely eddigi három szezonjában mindig a legnézettebbnek bizonyult, komoly változásokon megy keresztül a 2013-as évadra. Bár a formátum marad, így minden bizonnyal ezúttal is minden olajozottan működik majd, három mentor máris visszavonulót fújt.

Először, még tavaly év végén, ifjabb Malek Miklós (38) jelentette ki, hogy nem vállalja az ingázást a jövőben a lakhelye, Los Angeles és Budapest között, majd pár hónappal ezelőtt Keresztes Ildikó (48) is úgy döntött, inkább énekesnői énjét tolja a rivaldafénybe. Ezek után már nem hatott meglepetésként, hogy néhány hete Nagy Feró (67) is visszavonult a zsűrizéstől, és nem lenne meglepetés, ha társai nélkül Geszti Péter (48) sem folytatná.

A Blikk megtudta, helyükre prominens személyeket szeretne az X-Faktor. Mint megírtuk, a legnagyobb esélyesek között eddig Tóth Gabi (25) és Vastag Csaba (31) neve merült fel, most viszont egy másik korosztály igazi nagyágyúja is képbe került. Információink szerint Kovács Ákos (45) az, akit célba vettek.

Úgy tudjuk, már meg is kereste a produkció az ország egyik legsikeresebb előadójának számító, tapasztalt zenészt, hogy puhatolózó tárgyalásokat folytasson vele. Ákos neve egyébként már akkor is szóba került, amikor a tehetségkutató első szériáját tervezték, de a másik csatornán futó, Voice című versengésnél is gondoltak rá a felek. Akkor nem jött össze az egyez­ség, most azonban mindennél nagyobb esély van erre.

Az X-Faktor születésénél rizikós volt elvállalni a feladatot, hiszen egy még Magyarországon nem kipróbált műsorról volt szó, és a Voice esetében is hasonló volt a helyzet. Ezúttal azonban az üresedéssel olyan mentorszékbe lehet beülni, amely eddig sikert hozott a birtoklójának, szinte százszázalékosan garantált az ezzel járó elismerés. A pénz szintén nem lehet akadály, bár az tudvalévő, hogy Ákos megkéri a pro­fizmusa árát. Az ítészek eddig is nagyjából tízmillió forintot tettek zsebre egy évad alatt, ami nyilvánvalóan nem csökken a jövőben sem, így nyolc számjegyű összeg ütheti a Bonanza Banzai alapítójának markát, ha elvállalja a felkérést. Információink szerint a gátló tényező csupán az lehet, hogy Ákos őszre országos turnét tervez, a két elfoglaltság összeegyeztetése pedig sok energiát vesz igénybe.

A csatornánál nem cáfolták azon értesüléseinket, hogy tárgyalnának Ákossal, bár ebből nem érdemes semmilyen következtetést levonni, hiszen az RTL Klub újságírói megkeresésre még soha nem kommentált egyetlen hírt sem a lehetséges mentorokkal kapcsolatban.

Természetesen megpróbáltuk megszólaltatni Ákost is, aki nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Forrás: Blikk / D. P.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár