Többször is kitüntették a Newton Modulházakat

A békés megyei vállalkozó sikeres évet tudhat maga mögött

A hazai sajtóban számos helyen megjelent már, hogy a békés megyei vállalkozó, Pölöskei Tibor komoly nemzetközi sikereket ért el, hiszen mobil – és modul házaival Monacótól kezdve az osztrák síparadicsomokig lehet már találkozni. Monte Carloban a Formula 1-es pilóták laktak már kényelmes, könnyűszerkezetes házaiban. A nem mindennapi siker mellett természetesen Tibi rendkívül nagy lelkesedéssel a munkája iránti igazi elhivatottsággal szolgálja ki a magyarországi megrendelőit.

Lelkes híve az innovatív megoldásoknak és annak, hogy az építészetnek is szüksége van modern korunkban a fejlődésre.

Pölöskei Tibor sikere abban rejlik, hogy minden egyes könnyűszerkezetes otthont a saját kezével ellenőriz, a munkafolyamatok során részt vesz az első lépéstől a kulcs átadásáig. Ez a szerepvállalás pedig odáig juttatta, hogy a nemzetközi sikerek mellett Tibort nemrégiben hazánkban is rangos elismeréssel jutalmazták.

Az “Ügyfél elégedettségi tanúsítvány” GOLD minősítését kapták meg nemrégiben, ezzel is alátámasztva, hogy odafigyeléssel, alázattal és maximális szakmaisággal komoly célokat lehet elérni hazánkban is. Ráadásul 2021-ben a Legmegbízhatóbb cégek Gold-díjasa is lett a vállalkozás.

Pölöskei Tibor egy izgalmas TV interjúban beszél a részletekről:

The post Többször is kitüntették Pölöskei Tibort és a Newton Modulházakat appeared first on Retromuzsika.hu.

Mondd el a véleményed

Konyhafőnök VIP 2021 – Molnár Nini kiesett, Szandi megmenekült!

OMV üzemanyag árak ma