Tóth Gabi szépségek közt lép fel!

Hirdetés


Idén is megrendezésre kerül a Miss International Hungary szépségverseny. A tavalyi évben több száz jelentkezőből Ötvös Brigittát választotta a zsűri a legszebbnek. A hazai királynő a Japánban rendezett világversenyen az eddigi legjobb magyar eredményt érte el, negyedik helyen végzett. A verseny szervezői idén márciustól tartják az elődöntőket. Az idei év attól is különleges,  hogy a középdöntőből továbbjutó 24 szépség egy különleges reality show-ban vehet részt, és tehet szert országos ismertségre. A reality-n keresztül szeretnék a szervezők bemutatni, milyen komoly felkészítésen kell egy szépségkirálynőnek részt vennie, hogy nemzetközi szinten is komoly eredményt érhessen el. Az idei évben ez a valóság show egyben az elődöntő is.

A középdöntőre egy igazán különleges produkcióval készül Tóth Gabi és párja, Markó Robi. Közösen fognak táncműsort előadni. Fellép még Nagy Adri, Gájer Bálint és Fluor is!

Hirdetés

a királynő

Tavaly több száz jelentkező közül sikerült Ötvös Brigittának nyernie és így ő utazhatott el Japánba, a nemzetközi döntőre. A magyar zsűri annyira jól választott, hogy Brigi minden idők legsikeresebb magyar szépségkirálynője lett, hiszen negyedik helyezést ért el. Az idei versenyre már várják a jelentkezést a szervezők, hogy a legszebbnek választott hölgy ismét képviselje Magyarországot a nemzetközi döntőn.

„Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a Miss International Hungary-re, hiszen rengeteget tanultam és fantasztikus élményekben volt részem. A hazai felkészítő tábor szuper volt, több lánnyal azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Fantasztikus érzés volt, mikor kimondták a nevem és én képviselhettem Magyarországot Japánban. A nemzetközi döntő előtt egy hónapot töltöttünk el a gyönyörű távol-keleti országban. Ez az élmény életem legjobb kalandja volt. Sok más kultúrával ismerkedtem meg, sok barátot szereztem. Amikor bekerültem a legjobb 5 közé, azt hittem elájulok a színpadon. A legszebb álmomban sem gondoltam, hogy egy ekkora versenyben én lehetek a negyedik legszebb.

Én mindenkit bíztatok, hogy jelentkezzen!” mesélte a tavalyi királynő, Ötvös Brigitta.

Április 26-án lesz a verseny középdöntője, amire egy különleges show műsorral készülnek a szervezők. Fellép majd Ötvös Brigitta párja, a hazai swingkirály Gájer Bálint, Fluor és Nagy Adri. Egy egyedülálló produkcióval készül Markó Robi, aki a verseny koreográfusa és Tóth Gabi, akik egy igazán érzelmes közös táncot adnak majd elő!

A középdöntő 2014.április 26-án, szombaton 18.00 órai kezdettel, a Dürer rendezvényházban lesz megtartva.

A versenyre az alábbi linken lehet jelentkezni:

http://www.missinternational.hu/jelentkezes

Mondd el a véleményed

Oscar gála 2014: a nyertesek

Dr. Mogács népbutító kampánya. “A butaság a jövő!”