Tóth Marci: „Útkeresőnek tartom magam”

Tóth Marci - A szavamat adom 2 small-1

Új dallal jelentkezett a 2013-as X-Faktor döntőjében feltűnt Tóth Marci. A fiatal énekes a műsort  követően sokáig nem hallatott magáról, míg végül a nyáron egy három tagú fiúbandában kezdett  énekelni. Az OtherLine együttessel bár elkészítettek egy dalt, Marci mégis úgy döntött szólóban szeretne tovább próbálkozni. Az idei X-Faktor első képernyőre tűzött válogatónapján, szeptember 6-án jelent meg Marci első szóló dala „Semmi” címmel. A dalt az előadó saját maga írta. Picivel több, mint három hónap elteltével az énekes most újabb dallal jelentkezett „A szavamat adom” címmel.

Igyekeztünk az előző daltól eltérően egy picivel másabb hangulatú dalt készíteni, mellyel nem  feltétlen a kereskedelmi rádiós dalok sorába igyekeztünk beállni. „A szavamat adom” szerzője Kolosai Fecó barátom, aki az első dalomat is hangszerelte és nem mellesleg az OtherLine-ban is csapattársam volt. Útkeresőnek tartom magam, ami így tizennyolc évesen szerintem teljesen normális. A következő  dalom is más stílusban készül majd. ” – jegyzi meg Marci.

Széles L. Gábor
2014.12.22

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár