Tradicionális sonkakészítés – a tökéletes húsvéti menü

Hirdetés

A húsvét az egyik legfontosabb keresztény ünnepünk, amelyhez számos sokszínű hagyomány kapcsolódik, így például a húsvéti sonka elkészítése. A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet követi a hagyományokat, így nem telhet el a húsvét e tradicionális étel elkészítése nélkül.

Bujdosóék elárulják, mi teszi messze földön híressé húsvéti sonkájukat. Az alapanyag a legfontosabb számukra, így évek óta saját pácolású és füstölésű sonkát készítenek. Ez a feladat hagyományosan Feri papáé, aki hat hétig forgatja és locsolja a páclében a sonkát a füstölés előtt.

Nagypénteken pontyot esznek, amit szintén Feri papa fog ki a Balatonból. Idén tejszínes turbolyamártással fogják fogyasztani, amihez tökéletesen illenek sauvignon blanc és A teljes cikkért KLIKK!

Hirdetés

Forrás: Bellacafe

Mondd el a véleményed

Kreatív Nike workshop-ot rendeztek Athénban!

Exkluzív romantikus csókjelenet A csodálatos Pókember 2. részéből!