Transzcendens – Johnny Depp átalakul

Hirdetés

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.

TRANSCENDENCE

A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek…

Hirdetés

TRANSCENDENCE

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása Johnny Depp, Rebecca Hall, Cilian Murphy, Paul Bettany és Morgan Freeman főszereplésével. Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy a rendező egy interjúban elmondta Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így evvel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek.

transcendencehunposter

Szinkronos előzetes:

Eredeti cím: Transcendence

Műfaj: sci-fi / akció

Rendezte: Wally Pfister

Forgatókönyv: Jack Paglen

Zene: Mychael Danna

Fényképezte: Jess Hall

Korhatár-besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Bemutató dátum: 2014. április 17.

http://www.transcendencemovie.com/

Forgalmazza: ProVideo

Mondd el a véleményed

Vichy Idéalia eyes

Rita Ora kollekciója hamarosan debütál