TRIPLÁZOTT AZ X-FAKTOR A STORY ÖTCSILLAG DÍJÁTADÓ GÁLÁN (2)

Hirdetés

Budapest, 2013. február 2. – A hagyományokhoz híven idén is összegyűlt a hazai művész- és sztárvilág színe java, hogy együtt ünnepeljék 2012 legnépszerűbb műsorait, műsorvezetőit és színészeit a 14. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. Ördög Nóra 2009 után idén ismét a legkedveltebb műsorvezetőnő lett, míg az X-Faktor 3. éve folyamatosan elhozza az immár rangosnak számító Az Év Televíziós Produkciója-díjat.

 

Hirdetés

További képek galériánkban! Klikk ide!

Hirdetés

A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a hazai sztárvilág legnépszerűbb képviselőinek a magazin olvasóinak szavazatai alapján, hat kategóriában. Idén több tízezer szavazat érkezett, amelyben az év zenei és televíziós produkciójáról, valamint az év műsorvezetőjének, műsorvezetőnőjének és színészének személyéről döntött a nagyérdemű. A Díj komoly elismerésnek számít a sztárvilág körében, hiszen általa a legfontosabb kritikus, a hazai közönség mond véleményt a hírességek teljesítményéről.

 

Talán ki lehet jelenteni, hogy ez az a díj, amely a leginkább megmutatja a közönség ízlését. A Story közel egymilliós olvasótáborának ugyanis körülbelül a 10-15 százaléka szavaz évről évre a kedvenceire. Túlságosan nagy meglepetések ritkán adódnak, hiszen ezt a közönségízlést mindenekelőtt a kereskedelmi csatornák befolyásolják, és a díjak tipikusan egybecsengenek a nagy nézettséget elérő műsorok műsorvezetőivel, sztárjaival” – nyilatkozott Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője.

 

Az olvasók szavazatai alapján 2012 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek el.

 

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai a következők:

 

Az Év Műsorvezetőnője – Ördög Nóra

a RTL Klub műsorvezetőnője

 

Az Év Műsorvezetője – Sebestyén Balázs

a Class FM és az RTL Klub műsorvezetője

 

Az Év Színésze – Száraz Dénes

színész-sorozatszínész, jelenleg a Jóban Rosszban című sorozat Tamás atyájának szerepében látható

 

Az Év Zenei Produkciója – Majka, Curtis, BLR közös Belehalok című száma

több mint 18 millió internetes videó lejátszással az egyik legnépszerűbb hazai sláger

 

Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2012

az RTL Klub énekes tehetségkutatójának harmadik évada

 

Az év leg-legje díjat a Class FM Morning Showcímű műsora vihette haza.

 

 

A tavalyi évhez hasonlóan a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium idén is döntött az Érték-díjasokról, és három művész, valamint egy riporter 2012-es munkásságát díjazta szakmai elismeréssel.

 

Érték-díjasok 2012-ben:

 

Bata Éva színésznő, Vígszínház.2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. A diploma megszerzése után a Vígszínház tagja lett, 2012-ben a színház társulatának titkos szavazása alapján Ruttkai-emlékgyűrűvel jutalmazták kiemelkedő művészi teljesítményét. Legnagyobb szerepei: Glória (A lovakat lelövik, ugye?), Vanda (Vénusz nercben), Júlia (Rómeó és Júlia)

 

Rancsó Dezső színész, Magyar Színház. 1991-ben végzett a Pozsonyi Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Tagja volt a Veszprémi Petőfi Színház, a kecskeméti Katona József Színház, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Nemzeti Színház társulatának. 2004-ben és 2010-ben Főnix díjjal, 2005-ben Szendrő József-díjjal tüntették ki. Fontosabb szerepei: Rómeó, Dankó Pista, Hamlet és az Őrnagy a Tótékban

 

Méhes Gábor sportriporter. 1995-ben kezdte karrierjét sportriporterként Szegeden, 1997-ben közvetítette első élő mérkőzését a Magyar Televízióban. Négy olimpiáról és több európai- és világbajnokságról tudósított.

 

Balázs Elemér dobos.Több mint másfél évtizede meghatározó alakja a magyar jazzéletnek, 1995 óta zenekarvezetőként is működik. Játszott a No-Spa zenekarban, oszlopos tagja a Trio Midnightnak, és állandó dobosa a Creative Art Ensemble-nek. 2000-ben alapította a Fonogram díjas Balázs Elemér Groupot, mely Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zenekara.

 

További képek galériánkban! Klikk ide!

 

***

A Story magazinról

A Story magazin 1998-ban jelent meg először. Népszerűsége azóta is töretlen, a hazai magazinpiac legnagyobb példányszámban értékesített* és legolvasottabb** sztármagazinja.

Mondd el a véleményed

Így kezdődött a DAL első fordulója! Pál Dénesék kapták a legtöbb pontot! Gyurcsík Tibi volt a Divatikon olvasóinak kedvence!

Provokatív anyag! Kukkants be a divatos apácák világába!