Tűsarkúban állnak rajthoz a sztárok

Hirdetés


Idén újra a GLAMOUR Stiletto Run!Három év után a Glamour magazin idén is megrendezi a Stiletto Run futóversenyt. A feladat ismét a régi: közel száz méteres távot kell teljesíteni a versenyző hölgyeknek egy minimum 8 centiméteres tűsarkúban. A nem mindennapi eseményen trendi hírességek is bebizonyítják, hogy egy-egy divatos lábbeli nem lehet akadálya egy kis futásnak.

Hirdetés

Iszak Eszter


Idén harmadik alkalommal Magyarországon is megrendezi a Glamour magazin a külföldön is hatalmas sikert aratott Stiletto Run futóversenyét. A nevezők közel száz méteres távot teljesítettek trendi ruhában és minimum 8 centiméteres sarkú divatos cipőjükben. A leggyorsabb hölgy fél millió forintnak örülhet majd, de díjazzák a legjobb cipőt és a legtrendibb ruhát is. A korábbi évekhez hasonlóan hazai hírességek is megmutatják, milyen gyorsak, ha magassarkúban kell futásnak eredniük. Többek között szeptember 8-án rajthoz áll Iszak Eszti, a VIVA TV műsorvezetője is.

„Számtalan esetben meggyűlt már a bajom a magassarkúkkal. Volt, hogy kitört sarokkal mentem haza, de ment már ki a bokám is. De az is emlékezetes volt, mikor szimplán csak akkora fájdalmam volt egy rosszul megválasztott magassarkútól, hogy az út végén már inkább mezítláb gyalogoltam hazafelé.” – árulta el Eszti, aki reméli, a versenyen minden rendben lesz a cipőjével.


Hirdetés

Szikszai Johanna

A sztárfutam egyik másik indulója, Szikszai Johanna topmodell már többször eredt futásnak magassarkúban, így a feladat nem lesz idegen számára.

„Olyan alkalmakra nem emlékszem, amikor kényelmes cipőben kényszerültem volna futásra, mindig magassarkúban kerül egy nő ilyen szituációba. Sebaj, ilyenkor is gond nélkül felveszem a nyúlcipőt. Általában a villogó lámpán szaladok át, de modellként a legnagyobb futásokra a divatbemutatók backstage-eiben kerül sor, amikor két percünk van átöltözni.” – mesélte Johanna.


Muri Enikő


  Mádai Vivien


Lola

 

Az idei Stiletto Run-on Eszti és Johanna mellett rajthoz áll Muri Enikő, az RTL klub műsorvezetője, Mádai Vivienn és Lola is. A hírességeket és a verseny indulóit Szentgyörgyi Romeo melegíti be a helyszínen.


GLAMOUR Stiletto Run – 2012. szeptember 8. / Westend, Millenium tetőkert

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Istenes Bence a celebekről énekel!

Ganxsta Döglégy Zolee így üzen az olimpikonoknak!