Új dallal jelentkezik, s klipet forgat Tolvai Reni (klipbeharangozó)

Hirdetés

fire5

A népszerű énekesnőt nem első alkalommal kérik fel nemzetközi produkcióra, de sportverseny kampánydalát idén készített először. A novemberi IFBB Világbajnokság hivatalos számát Reni nemcsak énekli, hanem szerzőként is részt vett a munkálatokban.

A Fire című dal másik érdekessége, hogy a hangszerelésben a fitness bajnok, Kocsis Alexandra is közreműködött, akinek ez az első kikacsintása a zenei piacra. Tolvai Reni Fire című dala igazán energikus, pörgős, hiszen egy fitness versenyen elengedhetetlen a felfokozott és erőtől duzzadó hangulat.

Hirdetés

Az énekesnő számai mindig is sokszínűek voltak, de személyiségéhez nagyon közel áll a pörgés és a tánc, így ez is szempont.„Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen ezen a nemzetközi versenyen nagyon sok ország sportolója lesz jelen és büszkeség nekik énekelni. Nem szerettem volna, ha csak a sportról szól a dal, inkább a versenyszellemre és a küzdésre, kitartásra fókuszáltam. Nemcsak egy élsportoló küzd, hanem az átlagemberek életében is van olyan, hogy valamit nagyon szeretnének elérni és ezért erőn felül teljesítenek, hogy a legjobbak legyenek. Ezt az érzést szerettem volna a dalomban átadni, melynek címe a Fire, ami magyarul tűz. A bennünk rejlő erőt szimbolizálja! “- mesélte Tolvai Reni.

fire3

Az IFBB VILÁGBAJNOKSÁG novemberben Budapesten kerül megrendezésre, ami életem egyik, ha nem a legnagyobb kihívása és állomása. Nagyon örültem a lehetőségnek és óriási megtiszteltetés, hogy a verseny hivatalos dalában én is szerepelhetek, ezzel népszerűsítve a sportot is. Egy fontos projekt és lehetőség ez számomra, nem gondolom, hogy Dj- ként szerepelni fogok bármikor is, de soha nem lehet tudni, mit hoz a jövő.”- mondta Kocsis Alexandra.

Tolvai Reni legújabb száma a „Fire” hamarosan hallható a rádiókban, valamint heteken belül klip is készül hozzá. Az énekesnő lapunknak még azt is hozzátette: “Nekem ez a dal az ambícióról szól, a kitartó munkáról es az erős túlélő emberekről. A közönség először élőben az LFBB Világbajnokságon hallhatja, hiszen ott fogom énekelni, a videoklipet pedig most kedden2015.október 13-án –  forgatjuk.”

Hogy hol és miként forgatja a művésznő a klipjét, azt egyelőre borítsa a kulisszák jótékony homálya.

Egyet bizton ígérhetünk, hírt adunk majd a forgatásról és annak kulisszáiról is, egy, a klipet bemutató külön cikk formájában.

Hajrá Reni!Azt hiszem, sok olvasónk nevében mondhatom, nagyon várjuk a klipet!

Széles L. Gábor
2015.10.10

Mondd el a véleményed

8 édes idézet a Micimackó rajzfilmből

Bujtor István utolsó útja