Új életet kapott az ifjú énekes

Hirdetés

 

 

Hirdetés
Varjú René, az Apollo 23 tagja, lelkes hozzáállásával és pozitív életfelfogásával hamar lett sokak kedvence, ám azt kevesen tudták eddig róla, hogy nemrégiben egy sorsdöntő esemény hatására kezdett el tudatosan is változtatni életszemléletén.

  Geszti Péter egykori mentoráltja az egüttes Facebook rajongói oldalán valott írásos formában eddigi életútjáról, amiből kiderült, hogy egy baleset teljesen átformálta az életét, mely során még inkább tudatosodott benne, hogy küzdenie kell az álmaiért.

“Csak a szerencsének köszönhetem és annak, hogy be volt kapcsolva a biztonsági övem, hogy nem repültem ki a kocsiból. Borzalmas képek voltak, de hálisten mindenki megúszta karcolásokkal. 
A kocsi amit vezettem a szüleimé volt, de sajnos használhatatlan lett. 
Akkor átértékeltem mindent ami addig velem történt.
 

Ekkor találtam rá a Titok című filmre..ami arról szól, hogyan változtasd meg az életedet, s 
hogy valósítsd meg legvadabb álmaidat is. Az első alkalommal csodálkozva néztem végig, s azt mondtam ilyen nincs. Majd újra megnéztem a filmet, és elkezdett hajtani a kíváncsiság. 
Elkezdett érdekelni, hogy ha ez valóban igaz, akkor nagyon nagy dolgokat elérhetünk az életben.”

  A fiatalember ettől kezdve több könyvet is elolvasott az önmegvalósítás témájában, és végül megkapta azt a belső megerősítést, ami az X-faktorig vezette Őt.

Hirdetés


2012.01.04
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Bagi-Nacsa újra támad: Király L. Norbi sem úszhatta meg!

Kéz és lábtörést!