Új EP-vel jelentkezik a Luauna

luauna_s-3Könnyebb idők c. második lemezük után Ezer iramban címmel új, két dallamos és lendületes, pörgős nótát tartalmazó EP-vel jelentkezik a Luauna zenekar. A háromtagú, budapesti fiúbanda tegnap jelentette be Facebook oldalán a középlemez megjelenését:

A kétdalos EP-ről Csatáry Ádám elárulta: “IV. volt az első dal, amihez hozzáláttunk a második lemez (Könnyebb idők) kiadása után. Érdekessége, hogy a múltkor találtam a telefonomon egy akusztikus változatot, így pontosan tudom, hogy 2016. január 25-én született. A dal vázát az elején hallható akkordmenet adta, de Robi (basszusgitár) és Tomi (dob, vokál) kellettek ahhoz, hogy végül egy kerek dallá formálhassuk. Visszahallgatva jöttem rá, hogy erőteljesen inspirált pár amerikai garázszenekar. A dalszöveg a Könnyebb idők felvételének mámoros éjszakáján pattant ki a fejemből, amikor is kb. 2 óra alatt rögzítettünk fel 7 dalt. Ezért is annyira feszített a dal tempója és a szövege is. A két dal közül a Virágom  című egy jammelés során született még 2015 nyarán, amit véletlenül rögzítettünk. Körülbelül fél évig kallódott a merevlemezemen, mire sikerült újrahallgatni. Először nem akartam hinni a fülemnek, hogy ezek mi vagyunk (Robi basszustémája az eddiginél is keményebben vitte előre az egész dallamot). Később erősen el kezdtem noszogatni a srácokat, hogy itt egy dalkezdemény, amit tényleg meg kellene valósítanunk. A dal témája visszautal egy hölgyre, akivel akkoriban ismerkedtem meg és az egész egy szép huza-vonává alakult a végére. Annyit elárulhatok, hogy egy jó ideje nem is beszélünk. “

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár