Jóban vagyok – új klippel jelentkezett Búsulójuhász

Hirdetés

joban1Búsulójuhásznak nincs oka szomorkodni, bár tény, hogy nem tartozik a legtermékenyebb hazai előadók közé. Minden bizonnyal ugyanis ő azon előadók közé sorolható, akik dalaikat egyik leghosszabban érlelik magukban. A legújabb dal és a hozzá készített klip 2016.október 18-án jelent meg a legnagyobb videómegosztó portálon. A videóból – amely stop motion és time lapse technikákkal készült – kiderül, milyen jó érzés is az, amikor az ember ráébred, hogy egyedül ő tehet azért, hogy jó, vagy éppen rossz hangulatban van. Láthatjuk juhászunkat különböző környezetekben: laptoppal, telefonnal, íróasztal mellett, metrón, vagy éppen az erdőben is. Külön érdekessége a klipnek, hogy végre sikerült Búsulójuhász régen dédelgetett álma, hogy egy „mozgó” irodában üljön. Az az autó elindult és az utánfutó egy módosult tudatállapotba vitte az irodistánkat, fák suhantak el mellette, a napsugár villogott rá az ágakon keresztül és a szél kócolta össze gondos frizuráját. További érdekesség a klippel kapcsolatban, hogy annak éjszakai – erdőben játszódó – jeleneteit fáklya fénye mellett rögzítette a csapat.

A klipet rendezőként az a Pátzay Ádám jegyzi, aki korábban már a Neo zenészeivel is készített több video klipet, de neve a reklámfilmek világában is ismerősen cseng.

Hirdetés

Búsulójuhász az új dalát zenésztársaival közösen 2016. november 10-én 21 órai kezdettel mutatja be a Treffort Kert Könyvtár Klubban, Budapesten, ahol a Fenn a hegyen debütáló album több dala is felcsendül majd.

Széles L. Gábor
2016.11.06.

 

Mondd el a véleményed

X-faktor – Balogh Eszter és a Jaggers az első kiesők

Sztárban Sztár ma este – Veréb Tamás a produkciójáról nyilatkozott