Új szereplők a Barátok köztben!

Hirdetés

Új szereplők érkeznek a Mátyás király térre!


Hamarosan új szereplők érkeznek a Barátok közé! Nagy Sándor a Madách Színház művésze egy meglehetősen negatív figurát alakít majd, míg Munkácsy Kata három év után veszi át Szabó Kittitől Bokros Linda szerepét.
Egy nem mindennapi figura bőrébe bújva debütál a Barátok köztben Nagy Sándor, a Madách Színház színművésze. Az általa megformált Laurik Igor karakteréről elárulható, hogy egy kifejezetten negatív szereplő, aki céljai elérése érdekében egyáltalán nem válogat az eszközökben. A fiatal színész számára ezért is izgalmas ez a figura, mert eddigi pályája során általában pozitív szerepeket alakított. A Berényi klán szinte összes tagjával kapcsolatba kerülő karakter november 30-án jelenik meg a képernyőn, és jó pár hónapon át bonyolítja a szálakat a Mátyás király téren.
Hirdetés
A sorozat életében nem ritka, hogy egy régi karaktert egy új szereplő formál meg. Így történik ez most is Bokros Linda karakterének esetében, amelyet az elmúlt három évben Szabó Kitti alakított, de ő a jövőben az érettségire és további tanulmányaira szeretne koncentrálni, ezért távozott a sorozatból. A szerepét a 19 éves Munkácsy Kata vette át, aki több, mint egy hónapja forgat már a Barátok közt stábjával és bevallása szerint, nem csak a kollégákkal ápol egyre jobb kapcsolatot, de a stúdióban is egyre otthonosabban mozog. A fiatal lánynak elsősorban színpadi gyakorlata van, mivel 10 éve tanul a Madách Musical Tánciskolában, ahol arra is lehetőséget kapott, hogy közkedvelt darabokban színpadra léphessen. A többfordulós válogatás során kiválasztott ifjú hölgy, január 2-tól lesz látható a sorozatban. Kata addig is mindent megtesz, hogy a lehető legjobban alakítsa Bokros Linda szerepét, és reméli, hogy a nézők őt is megszeretik.
Kaszás Bence 2012.11.15.
Forrás/fotók: Rtl Klub – rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Mondd el a véleményed

Zimány Linda szívesen ad öltözködési tippeket! (+videó)

Száraz Tamás: Ha ismert emberként akarnak éhezni, akkor hajrá!