Ünnepre való tekintettel (is) – Sing Sing Sing karácsonyi köntösben a RaM színpadán

Hirdetés

Ki ne ismerné a Sing Sing Sing Musical Showt és a produkció megálmodóját, Szakál Attila rendező-koreográfust? Többször olvashattatok itt az oldalon is a műsorról, Attiláról, a fellépő művészekről.

A Singet láthatta már a közönség sok helyen: Veszprémben, Sopronban, Százhalombattán, Balatonkenesén és Tihanyban is. A nagy sikerű show most ismét Budapestre érkezik, mégpedig a RaM Colosseum színpadára, ahol egy nagyon különleges ünnepi csokrot nyújtanak át nekünk az előadók és a táncosok.

2014. december 16-án, kedden, este 19 órai kezdettel ismét kigyúlnak a fények és kiváló hangú musical sztárokat hallgathat majd a Tisztelt Közönség. A legnagyobb musicalslágerek mellett (Aida, Moulin Rouge, Notre Dame, Vámpírok Bálja, We Will Rock You stb.) az ünnep közeledtére való tekintettel megható pillanatokban is részünk lehet majd az exkluzív karácsonyi slágereket hallgatván, valamint további meglepetésekben is részünk lehet.

Hirdetés

Hirdetés
10653585_900781366612260_4901408799346816406_n

És most jöjjenek az est fellépői. A hölgyek: Füredi Nikolett, Halas Adelaida, Kálmán Petra és az urak: Buch Tibor, Egyházi Géza, Kiss Norbert, Savanyu Gergely és Vastag Tamás. Őket egészíti ki a fantasztikus élmény garantálásának érdekében az MTS tánckara, valamint a zenészek, Nagy Miklós (gitárok) és Nagy Attila József (perkák).

Most már alig egy hét, várja sok szeretettel a Kedves Nézőket a Sing Singers Christmas Musical Show teljes társulata!

Mondd el a véleményed

Eurovízió 2015: Wolf Kati – Ne engedj el! dala elődöntős

Stefanovics Angéla a Propagandában – vasárnap 23:50