Vágó Piros és Orosz Barbi az Év műsorvezetője díjáért!

Hirdetés


Idén ötödszörre díjazza az esztendő Legjobb Műsorvezetőnőjét a Glamour magazin.

Hirdetés

Március huszonegyedikén kiderül, hogy kire szavaztak a legtöbben a női magazin olvasói közül, és ki tudhatja magáénak ezt az elismerést. A kategória esélyesei között két dögös vörös is megtalálható, mégpedig a CLASS FM hangja, Vágó Piros, valamint a TV2 – Tűsarok irányítója, Orosz Barbi személyében. A kit kiváló műsorvezető elárulta, hogy számukra miért fontos, és megtisztelő ez a jelölés:
„A rádiózás a tökéletes munka számomra. Sok szakmával ellentétben, sosem válik monotonná, hiszen az élő adások miatt napról napra új helyzetekbe kerülök. Használhatom a kreativitásom, és nagyon élvezem a közvetlen kapcsolattartást a hallgatókkal. Számomra az a legnagyobb boldogság, amikor azt mondják, hogy bearanyozom a délutánjukat a hangommal. Ez persze nem csak az én sikerem. Egy rendkívül profi csapat munkáját dicséri minden elismerő szó, akik évek óta keményen dolgoznak azon, hogy a Class FM több milliós hallgatótábora minden nap minket válasszon. Nagyon jó érzés egy nyerő csapathoz tartozni!” – nyilatkozta Vágó Piros.
„Hajszíntől függetlenül úgy gondolom, hogy, ha valaki meg akarja állni a helyét az életben és el akarja érni a céljait, akkor muszáj határozottnak lennie. Az viszont nagyon fontos – és én mindig is ehhez tartom magam -, hogy csak olyan eszközöket használjak álmaim valóra váltásához, hogy nyugodt lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. Sosem voltam a szó rossz értelmében vett törtető, sem pedig áskálódó, és mivel teljes erőbedobással és óriási energiával teszem a dolgomat, ilyesmire nem is volt szükség. A jelölés egyfajta visszajelzés, arról, hogy ahogyan én gondolom, látom és bemutatom a női témákat a magazinban, az másoknak is szimpatikus. Úgy érzem, hogy a Tűsarok rovatai és azok szereplői érdeklik és megérintik a nézőket. Büszke vagyok rá, hogy bemutathatok értékes embereket, sikeres magyar nőket és rendkívül tehetséges hazai divattervezőket, akiknek népszerűsítését külön szívügyemnek tekintem.” – mondta Orosz Barbi.

Hirdetés

 

Forrás: RedLemon

Mondd el a véleményed

Szikszai Johanna a márciusi, francia Cosmopolitan-ben!

Dopeman szerint a 2013-as év róla fog szólni!