Vakuk kereszttüzében a magyar focisták a pénteki vb-selejtező előtt

Hirdetés

 

Március 20-án, szerdán a Lurdy Házban rendezte meg az MTVA A Csodacsapat című – saját forgalmazásában március 28-án mozikba kerülő – francia vígjáték premier előtti vetítését. A pesti plázában hatalmas meglepetést okoztak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai, élükön Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal, amikor vakuk kereszttüzében bevonultak a díszbemutatóra.

Hirdetés

Még több fotó a díszbemutatóról ide kattintva!

A film szinkronhangjai közül Ganxsta „Döglégy” Zolee, Gesztesi Károly, Mészöly Kálmán, valamint Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő és Menczer Tamás is jelen voltak, A Dal versenyzői közül pedig többek közt Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás is kíváncsi volt a filmre.

Hirdetés

Még több fotó a díszbemutatóról ide kattintva!

A magyar-román meccsre készülő labdarúgók, a vetítésen szintén jelen lévő U21-es focisták, valamint a filmet szinkronizáló színészek egy-egy labdát, a válogatott tagjai pedig egy mezt is dedikáltak, melyeket az MTVA a későbbiekben jótékonysági árverésre bocsát.

Nézd meg focis körkérdésünket Ganxsta Zoleeval, Gundel Takács Gáborral, Gesztesi Károllyal, Gyurcsík Tibivel (VIDEÓ):

 {youtube}uuIOYQqbt4w{/youtube}

A díszbemutató illusztris vendégeit rögtön elvarázsolta a poénoktól hemzsegő vígjáték, melyben egykor sikeres focisták egy halászfalu egyetlen munkalehetőségét adó konzervgyár megmentéséért csatolják fel újra a stoplis cipőt. A filmvetítés remek hangulatban telt, a poénok rendre célba találtak, és akiknek nem szívük csücske a labdarúgás, azok is önfeledten szórakoztak a film komikus és emberi helyzetein.

Különösen a labdarúgó válogatott meríthetett erőt a filmbeli szurkolók támogatásából, hiszen pénteken zárt kapuk mögött Romániával mérkőznek meg a Puskás Ferenc Stadionban. A világbajnoki selejtezőt az M1 20:15 órakor élőben közvetíti, a Kossuth Rádió a 2 félidőtől kapcsolódik be a közvetítésbe, de a telesport.hu, illetve a hirado.hu oldalakon online is nézhető a mérkőzés.

 

Még több fotó a díszbemutatóról ide kattintva!

 

Mondd el a véleményed

MELLÉKHATÁSOK (16E)

Egy szál rózsa: Cipőre emlékezve