Van lány a házban – fülbemászó nóta Maszkuráéktól


Dúdolós, szívbelopós, replay gomb beakadás-gyanús nótával és természetesen hozzá dukáló klippel jelentkezett Maszkura és a Tücsökraj. A dalról Maszkura elárulta: “Az alapötlet úgy született, hogy egy ismerősömnél jártam, akivel éppen zenékről ment az eszmecsere. Nem arról faggattam, hogy van-e kedvese, vagy miért nincs!A csevegés közben ellátogattam a mosdóba és az egyik sarkában egy melltartót fedeztem fel.Mosolyogva megállapítottam, hogy rendben, akkor itt van szerelem, lehet itt még valaki, van lány a házban.Mindezt összekapcsoltam az én élethelyzetemmel és úgy gondoltam, hogy ebből a témából merítve szeretnék egy dalt írni.”
Maszkura azt is elárulta, neki is volt az életében egy nehéz, kétéves időszak, amíg nélkülöznie kellett a szerelem oly édes érzését.Mint mondja: “Bárhogyis alakuljon az életünk, úgy gondolom, hogy mindenkinek jár és joga van az újrakezdéshez. Ha van egy támasz és szeretnek, akkor jobban túl tudsz lépni a mindennapok nehézségein. “
A dal születésének hátteréről így vall a szerző: “Amikor a dal született, akkor éppen egy friss kapcsolatot ápoltam és így volt mit körülírni. Elköszöntem a cimborámtól és rögtön hazarohantam nekilátni a témának és lassacskán kikerekedett egy kedves táncdal, ami komolyabb szövegvilágú lett és mélyebb,
mint amit egy disco szerzeménynél megszokhattunk. “

Ha pedig már egyszer elkészült a dal, akkor ahhoz bizony manapság klip is dukál.Ezt nem “tolta túl” a csapat, amelynek tagjai azt vallják, hogy a kevesebb több: “Egyszerű klipet forgattunk hozzá, ami bőven elég ahhoz, hogy tükrözze a dal témáját.” – zárta gondolatait a klippel kapcsolatban Maszkura.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár