Vastag Csaba az év legstílusosabb férfija

Hirdetés

Megvannak a Playboy Man of the Year győztesei

Második alkalommal díjazta a Playboy az év meghatározó személyiségeit a Man of the Year gálán. A harminc jelöltre összesen több mint 47.000 szavazat érkezett, amelyek alapján Vastag Csaba, Felcser Máté, Dr. Kemény Dénes, Buda Márton és Nagy Ervin is díjat vehetett át. A múzsa kategória különdíját Dobó Kata kapta meg.

DIV_9349

Hirdetés

Fotógaléria a partyról itt! Klikk ide!

A Tesla Budapestben tartott nagyszabású gálán adta át a Playboy a 2015-ös Man of the Year díjakat. Az 5+1 kategória jelöltjeinek sorsáról az olvasók döntöttek. A színeszek közül végül Nagy Ervin vehette át az elismerést, a frontemberek „harcát” Felcser Máté nyerte, míg a médiaszemélyiségek közül Buda Mártont díjazta a magazin.

a_playboy_dijazottjai

A legstílusosabb férfi kategóriában a legtöbb szavazatot Vastag Csaba kapta, aki ezzel maga mögé utasította az egykor X-Faktoros vetélytársát, Takács Nikolast, valamint Éder Krisztiánt, Baronits Gábort és Kállay-Saunders Andrást is. Az énekes nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést.

DIV_9290

Fotógaléria a partyról itt! Klikk ide!

Engem azok a díjak tesznek igazán boldoggá, amelyeket a közönség szavaz meg, hiszen az ő döntésük mindig szívből jön. Ez egy visszajelzés arról, hogy sikerül átadnom magamból valamit a színpadon és az csak a ráadás, ha közben a stílusom is elnyeri az emberek tetszését. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, mivel ezt a díjat leginkább nekik köszönhetem” – mesélte Csaba, aki már gőzerővel dolgozik zenekarával az új lemezen.

Idén először ikon kategóriában is díjat osztott a magazin. A nagynevű jelöltek között ott volt Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács Kokó István is. A győztesek sorához végül Dr. Kemény Dénes csatlakozott.

Megtisztelő, hogy elnyerhettem ezt a címet, főleg a többi jelöltet látva. Presser Gábor számomra egy igazi idol, kortársaimhoz hasonlóan az én életemet is végigkísérte az LGT zenéje. Már az is örömmel töltött el, hogy egy kategóriában jelöltek minket. Ez a díj nem sorolható be a többi elismerés közé, itt a személyiség is számított, nemcsak a teljesítmény” – mondta el a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

kemeny_denes_ikon

Az év legmeghatározóbb férfijainak járó elismeréseken túl, a Playboy idén kiosztotta a múzsák különdíját is. Öt olyan közismert hölgyre lehetett szavazni, akik elért sikereik és mindennapi tetteik alapján inspirálóak lehetnek mások számára. A kategória győztese Dobó Kata lett.

dobo_kata_muzsa

Nagyon boldog vagyok és köszönöm a szavazóknak, hogy először nyerhettem el a múzsa díjat. Titkon mindig reméltem, hogy van pár ember az életemben, akiknek az vagyok, voltam. Inspirálni valakit, hogy a legjobbat hozza ki magából, csodás érzés” – nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta, hogy a díj biztosan jól látható helyen lesz majd otthonában.

DIV_9279

Különös öröm számomra, hogy ekkora volt az érdeklődés a Man of the Year iránt, hiszen idén kétszer annyian szavaztak, mint tavaly”vette át a szót Bus István, a Playboy főszerkesztője. „Célunk, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a díjjal, és minden évben példaképeket állítsunk a mai kor férfijainak.”

vastag_csaba_a_legstilusosabb_ferfi

nagy_ervin_nyuszilanyokkal

kallay_saunders_andras_nyuszilanyokkal

kiss_ramona_nyari_dia

Fotógaléria a partyról itt! Klikk ide!

A jelölteken és díjazottakon túl  a Tesla Budapestben ünnepelt többek között Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Ada, Horányi Juli, Molnár Andi, a Spoon tagjai, a Tha Shudras frontembere, Som-Balogh Edina, Nyári Dia, Várhegyi Lucas Palmira, Borbély Ricsi, Szabó Ádám, Varga Győző és Vastag Tomi is.

Mondd el a véleményed

J.K. Rowling Amerikában jótékonykodik

Emlékezz, Reina! – 69. rész